Ultratingull i organeve gjenitale

Testet diagnostike duke përdorur vendndodhjen tejzanor kalojnë në mjekësi gjerësisht. Për të kryer qëllimet e diagnozës dhe ultratinguj organet gjenitale. Mund të kryhen studime dhe trupat e burrave dhe grave. Në parim, përdoret vetëm për shqyrtimin e efekteve fizike janë dallime të vogla në përgatitje për organet gjenitale me ultratinguj e burrave dhe grave dhe metodat e zbatimit të tij.

Si me ultratinguj e aparatit gjenital mashkullor?


Për të studiuar scrotum, penisit, testikujt burra avancuar përgatitja është e nevojshme. Për të studiuar testiseve dhe anijet scrotum përdorur teknikë të re Doppler me ngjyra të hartës (FTC).

Si është ultratinguj femër organe gjenitale?


Organet gjenitale e grave mund të hetohet duke përdorur qasje vaginale ose abdominale. Kur me ultratinguj barkut dispozicion për gjymtimi gjenital duhet të ketë një fshikëz të plotë. Para procedurës së gruas për të pirë një litra e gjysmë të lëngjeve.
Ultratinguj vaginale në dispozicion të femrave pajisje gjenital sensor është vendosur në vaginë. Është e dëshirueshme që të ketë fshikëz polunapolnennыy. Për të vlerësuar enët e gjakut të organeve gjenitale me Transvaginal ultratinguj mund të zbatohet duke përdorur metodën FTC.

Trajnimin e grave për të studiuar
Për një ose dy ditë deri në ekzaminimin me ultratinguj për të përjashtuar ushqimin vegjetarian, duke pirë pije të gazuara, produktet e qumështit. Para Studimi rekomandoi pastrues klizmë.
Ndonjëherë me ultratinguj i gjenitale femërore të emëruar nga e pesta në ditën e shtatë, përfshirëse, duke filluar nga fillimi i periudhës.
Ultratinguj gjymtimin gjenital të femrave është një nga manipulimit më të rëndësishme diagnostike në gjinekologji. Kjo procedurë është absolutisht të padëmshme për trupin e femrës, dhe mund të bëjë atë sa herë është e nevojshme.