Ultratinguj gjirit

Breast ultratinguj - një metodë më efektive diagnostike për të zbuluar ndonjë devijim strukturore dhe tumoret në gji. Ultratinguj Metodat e gjirit është më e sigurt për shkak se ajo nuk përdor X-rrezeve dhe mund të përdoret gjatë shtatzënisë dhe gji. Në të njëjtën kohë kanë aftësinë për të ndjekur në kohë reale lëvizjen e gjakut nëpër enët, për të studiuar strukturën e indeve dhe ndryshimet që ndodhin në të.

Indikacionet ultratinguj pasazh gjirit:


 • Disponueshmëria e ankesave nga pacientët;

 • adoleshentët parandaluese shqyrtimit dhe gra më të vjetra se 35 vjet;

 • Vlerësimi i implante silikoni;

 • zbulimin e tumoreve në gjoks;

 • dyshuar kancer;

 • Rezultatet ultratinguj gjirit nevojshme për IVF dhe informacion si shtesë në mamografia;

 • Planifikimi i shtatzënisë dhe probleme me të ushqyerit. • Protokolli ultratinguj gjirit


  Protokolli, i cili konsiston në studim duhet të jetë në vijim artikujt e kërkuar:


 • Vlerësimi i indeve që përbëjnë muskujve.

 • Prania e tumoreve ose vende që janë të pamundur për të edukuar përmes rrezeve.

 • Gjendja e ducts qumësht dhe indet.

 • Identifikon ndryshimet strukturore dhe klasifikimin e tyre.

 • Qartësia ndarja e indeve që përbëjnë gjirit. • Bazuar në mjekun e mësipërme përfundim përshkruan ultratinguj gjirit, i cili duhet të tregojë nëse ka procese patologjike se karakteri i tyre dhe natyra.

  Ultratinguj Përshkrim gjirit ka përcaktuar qartë kriteret të cilat duhet të respektojnë me rigorozitet profesionistë të cilët të kryer hulumtime. Kjo do të ndihmojë saktë ultratinguj deshifrim gjirit dhe mjeku të bëjë trajtimin e duhur.


  Nuk është e nevojshme për të kërkuar përgjigje të - normal ultrazërit gjirit. Ju lutemi të sigurojë aftësi kompetent që do të ndihmojë të shmangur shqetësime të panevojshme dhe trillime bosh.

  Mos injoroni duhet t'i nënshtrohen provimit me ultratinguj e gjinjve. Ndonjëherë e vetmja mënyrë për të vendosur praninë e foci mikroskopike e kancerit që nuk mund të "shohin" mamografia. Megjithatë, me ultratinguj ka meta e saj, të tilla si paaftësia për diagnostikimin e shumë lloje të kancerit, nevojën për analiza të mëtejshme dhe gabimet kërkimore e mundshme në sistemin e kështu me radhë.