Analiza e Hormoni - edukimi

Hormoni - një sistem human hormon riprodhues. Me rregullueshme Hormoni puna gratë gji gjatë shtatzënisë Hormoni është përgjegjës për praninë e qumështit.
Me inspektimin e duhur rreth femrave gjysmë zbuluar nivele të larta të hormoneve. Nëse ju keni një cikël menstrual të parregullt, ai gjithashtu thotë se ne duhet të kontrolloni në Hormoni gjakut.
Kjo analizë kërkon gratë me indikacione:

 • mungesa e ovulacionit apo menstruacioneve;

 • gjakderdhje mitrës;

 • infertilitetit;

 • Konsolidimi në gjoks.


 • Hormoni - përgatitja për ofrimin e analizave


  Për të përcaktuar nivelin e testit të gjakut hormon që ju duhet për të kaluar në një periudhë të caktuar të ciklit menstrual, përkatësisht 6-7 ditë pas fillimit të menstruacioneve.
  Me rezultatet e testeve të gjakut për Hormoni vërtetë, kërkon trajnim të veçantë. Ajo duhet të përjashtojë masa që rrisin nivelin e këtij hormoni.
  Hormoni më aktive është prodhuar kur ngjallur seksualisht, si pjesë e Hormoni ofrimit të trajnimit, duke përjashtuar çdo marrëdhënie seksuale. Gjithashtu, duhet të përmbahen nga sauna vizituar, konsumin e alkoolit, jo nervor dhe të kujdeset për zemrat e tyre, si çdo gjirit lëndimit të rritur lirimin e Hormoni në gjak. Përgatitja për vënien në Hormoni do të analizojnë refuzimi për mëngjes dhe pirja e duhanit disa orë para se të japë gjak, si analiza është kryer në një stomak bosh.

  Tashmë manipulim të informojë zyrën infermiere-së në lidhje me ciklin e tij, shtatzënia, menopauza, ilaçeve të marra nga ju - e gjithë kjo ndikon në përqendrimin e hormoneve në gjak.
  Nëse keni ndjekur me kujdes të gjitha rekomandimet e studimit janë rritur tani hormon, nuk nxitojnë në përfundime, provoni testuar për Hormoni përsëri më vonë, ose në ndonjë mënyrë neglizhuar përgatitjen për të.