Display #
Title Author Hits
17-OH progesterone - standarde admin 538
17-OH progesterone reduktohet admin 439
17-OH-progesterone rritet - trajtim admin 823
A biopsi i gjirit admin 468
AFP dhe hCG admin 606
AMG - standard për gratë admin 850
Analiza biokimike të gjakut - nivele normale admin 3350
Analiza e FSH - ajo admin 5472
Analiza e hormoneve në gratë admin 15362
Analiza e Hormoni - edukimi admin 471
Analiza e progesterone admin 2434
Analiza e sifilisit admin 563
Analiza e ureaplasma admin 915
Analiza e urinës cystitis admin 418
Analiza mbi Citologjia qafës së mitrës admin 579
Analiza mbi enterobiosis admin 658
Analiza PCR admin 10195
Analiza për klamidia admin 823
Androstenedione Elevated admin 622
Biopsi e mitrës admin 422
Biopsi e qafës së mitrës admin 1248
Biopsi endometrial aspiratë admin 391
Breast ultratinguj - standarde admin 378
Çfarë bën një biopsi të qafës së mitrës admin 394
Çfarë bën ultratinguj gjirit admin 374
E cila është më e mirë - ultratingull ose mamografia admin 394
E. coli në shpifjeve admin 416
Ekzaminimi gjinekologjik admin 1191
Elevated Hormoni - Simptomat admin 395
Enhanced 17-OH-progesterone - shkaqet admin 415
Epiteli në shpifjeve admin 447
FSH rritur admin 623
FSH ulur admin 419
Gjinekologjik shpifjeve - transkripti admin 422
Gonococci në shpifjeve admin 427
Hormoni ngritur - çfarë do të thotë admin 554
Hormoni ngritur në gratë - shkaqet admin 406
Hysteroscopy - Pasojat admin 465
Kur dhuroni FSH admin 410
Kur dhuroni Hormoni admin 455
Kur të bëni një mammogram admin 433
Kur të marrë estradiol admin 588
Leptotryks një shpifje admin 418
LH - standard për gratë admin 494
LH dhe FSH - vlera admin 4263
Mamografia - dita e ciklit admin 476
Mamografia - Edukimi admin 397
Mamografia - kur të bëni admin 502
Mamografia dhe me ultratinguj gjirit admin 466
Mamografia dixhitale admin 385
Mbledhja gjinekologjik admin 436
Mungesa e progesterone admin 671
Në atë të kalojë ditë Hormoni admin 424
Një biopsi e erozionit qafës së mitrës në admin 484
Norma e hCG jo-shtatzënë admin 410
Pasi këshilluese gjinekolog-endokrinolog admin 476
PCR admin 427
PCR - siç është admin 423
Qelizat e bardha të gjakut në shpifjeve - standarde admin 387
Qelizat e bardha të gjakut ngritur në shpifjeve admin 406
Rritja e progesterone - Simptomat admin 424
Rritja e testosterone lirë në gratë admin 409
Rritja e testosterone në gratë - Simptomat admin 399
Rritja Hormoni - Shkaqet admin 419
Shpifjeve mbi florën admin 398
Shpifjeve PCR admin 385
Shpifjeve për Citologjia admin 389
Shtupë i qafës së mitrës admin 378
Shtupë nga vagina admin 449
Smears në gjinekologji admin 401
Testet për infeksion latent admin 572
Trichomonas në egra admin 385
Ultrasounds gjinekologjike admin 497
Ultratinguj gjirit admin 347
Ultratinguj legenit në gratë admin 393
Ultratinguj në Gjinekologji admin 386
Ultratinguj vaginale admin 373
Ultratingull i organeve gjenitale admin 363
Urethral shpifjeve admin 363