Shtatzënia vonesë Test

Në këtë emocionuese çështje të gjitha gratë - Unë jam shtatzënë apo jo - ju tani mund të merrni një përgjigje brenda disa ditësh pas fekondimit. Kjo ishte e mundur në sajë të shfaqjes së testeve të ndjeshme shtatzënisë.
Shumë nuk e dinë se cila provë për të treguar vonesë, dhe bleu disa prodhues të ndryshëm. Në fakt, ju duhet të i kushtoj vëmendje të HCHH ndjeshmërisë nivel që është në këtë test. Më të hershme që ju mund të merrni rezultatin e strip provë, ku figura e 10 njësive. Por më së shumti ju mund të shihni në raftet e 25 ky nivel i hCG do të jetë më vonë.

Shtatzënia vonesë provë


Shumë dyshojnë nëse ju mund të bëni testin dhe do të vonojë atë apo diçka? Ata thonë se në mënyrë që të kryejnë manipulimin e nevojshme vetëm urinë në mëngjes, sepse atë përmbajtja maksimale e hCG, e cila është përcaktuar. Por përvoja tregon. Kjo nuk është e mjaftueshme për të pirë disa orë dhe të përmbahen nga udhëtimet në tualet për Pee u përqendruar dhe tregoi rezultatin e dëshiruar.
Ku strip konvencionale provë, atëherë manifestim i lakmusi duhet të ulen në anije me urinë për disa sekonda, duke pritur 3-5 minuta shikoni rezultatin. Një bar tregon se testi është në rregull, dhe ai u bë i vërtetë, por nuk ka shtatzënisë. Nëse strip mbeti i pastër, atëherë ju duhet të ri-manipulimi me një rrip të ri.

Kur ne shohim të ndritshme ose të zbehtë vija trëndafili, thotë se shtatzënia është. Ngjyra nuk ka rëndësi. Por në qoftë se në vend rrip dytë ishte band transparente fantazmë, e cila, me sa duket, nuk mund të shihet në varësi të dritës apo kënd, atëherë ka shumë të ngjarë që manifestohet lakmusi, dhe prandaj rezultati është negativ.
Rezultati i testit të vonojë mujore dhe mund të gjendet duke përdorur testin jet. Është i përshtatshëm për shkak se ajo nuk ka nevojë për enë për grumbullimin e urinës, dhe ai futet nën lumë dhe tregon rezultatin në një dritare të veçantë.

Arritjet më të fundit të shkencës në këtë fushë - kasetë testi. Ata kanë një dritare të veçantë, në të cilën ju duhet tubth prylahayuschesya të pikoj urinë. Dhe pas disa kohë për të parë rezultatin në ekran. Në një shenjë cmuar plus tregon edhe javë të shtatzënisë.
Të gjitha këto pajisje të kenë mundësi të barabarta dhe me një probabilitet të barabartë të shtatzënisë do të ndihmojë për të provuar vonesë.
Nga një ditë pas konceptimit dhe provë menstruale çrregullim mund të kryhet?
Por ku janë të gjithë të njëjtën provë shtatzënisë për të treguar vonesë? Nga e cila ditë mund të filloni të bëni? Pasi embrioni është krijuar në barkun e nënës, trupi i gruas fillon të prodhojë një hormon të veçantë. Siç e dimë nivelin e hCG bëhet dy herë çdo dy ditë. Në normë jo-shtatzënë atë 0-5 njësi.

Ne nuk mund ta dimë saktësisht se në cilën ditë implantimin. Ishte koha ovulacionit ose ndodhi të dështimit. Dhe si pasojë, ju mund vetëm të zbres në bazë të performancës mesatare - që është, javë para testi pritet vonesa shtatzënisë tashmë mund të kryhet.
Nëse rezultati i vonesës testit është pozitiv, kjo nuk do të thotë 100% shtatzënisë. Pas sëmundjeve të ndryshme dhe madje edhe ndërprerje hormonale mund të japin shpresë të rreme. Këto rezultate të përforcuar ekzaminimin më të mirë me ultratinguj në disa javë ose hCG nalyzom në laborator.

Kur një provë që përcakton të vonojnë shtatzëninë, negative, mos e humbni shpresën. Ndoshta niveli hormon shtatzënisë është ende shumë e vogël, dhe kjo mund të përsëritet disa ditë më vonë kur nivelet e hCG dyfishtë. Por nëse ne nuk do të presim për disponueshmërinë e shtatzënisë, është mirë të kontaktoni laborator, ku gjaku në të cilat niveli i hCG sesa në urinë.