Inkjet test shtatzënie

Kohë kanë ikur ditët kur shtatzënia që ka ndodhur të mësojnë për të vonuar menstruacionet dhe të përzier në mëngjes. Sot në farmaci shesin teste të veçanta për t'ju ndihmuar të mësojnë në lidhje me praninë dhe madje edhe periudhën e përafërt të shtatzënisë.
Sot ne shikojmë në tiparet e testit shtatzënisë jet. Le ta dinë se ai punon dhe se si prodhuesit e produktit besuar më mirë.

Si duket dhe punon testin bojë për shtatzëninë?


Kjo pajisje është një fishek plastike e vendosur në dritaren e mesme. Në të ju do të shihni rezultatin pas një minutë pas përfundimit të tij marrin merr urinë.

Parimi i jet provë, si dhe varieteteve të tjera të produktit, bazuar në nocionin e hCG. Siç e dimë, Gonadotropin chorionic njerëzor grumbullohet në gratë shtatzëna, dhe më shumë kohë, më të lartë përmbajtjen e këtij hormoni. Find out numrin e saktë mund të jetë një test të gjakut për hCG, ose për të bërë testin në shtëpi.
Kështu, pajisja është një pajisje test, bërthama e cila është aplikuar një reagent të veçantë. Grimcat e saj janë në kontakt me lëngun fort u bashkua me urinë përmbante molekulat hCG pastaj shfaqet në rezultatet e dritares rrip pikturuar. Paraqitur këtu në një shirit standard të kontrollit, kjo do të thotë se testi është në rregull, dhe rezultati mund të konsiderohen të besueshme.

Interpretimi standarde provë jet: pamja e dy shirita, mund të argumentohet se gruaja është shtatzënë. Një bar (kontrolli) tregon mungesën e shtatzënisë ose se një përpjekje është bërë për të përcaktuar atë shumë herët.
Një nga avantazhet e sistemeve të testimit brezit të tretë - është aftësia për të përdorur praktikisht çdo kohë të ditës. Jo domosdoshmërisht të presin për mëngjes, si test shtatzënie bojë ka një ndjeshmëri të lartë dhe prania e shtatzënisë menjëherë tregojnë një rezultat pozitiv. Dhe për gratë paduruar planifikimit lindjes së një fëmijë, ky është një avantazh i paçmueshëm.

Gjithashtu, në një farmaci ju mund të bleni testin ovulacionit me bojë, e cila punon vetëm si provë për shtatzëninë. I vetmi ndryshim është se sistemi i tij nuk e njeh Gonadotropin njeriut chorionic, dhe hormon luteinizing, që do të thotë përqendrim pik ndodhur ovulacionit.

Si të përdorni testin jet?


Ndryshe letër dhe grumbull testeve, përdorimin e homologut të jet disi më të lehtë në aspektin praktik. Për të përcaktuar nëse ka pasur një shtatzëni apo ovulacionit, nuk është e nevojshme kapacitetet për mbledhjen e urinës është e mjaftueshme që thjesht të zëvendësojë fund të marrin të pajisjes nën lumë. Ajo është shumë më e lehtë dhe lejon një shtatzëni të pothuajse çdo kushte.

Testi Moderne jet lejon asnjë vonesë për të gjetur nëse u dëshiruar shtatzëninë. Kjo është për shkak të ndjeshmërisë së tij të lartë, e cila është 10 Mìü / ml, megjithatë, ende rezultati më i saktë do të merren disa ditë pas ditës që kishte ardhur mujore. Arsyeja - rrit përqendrimi i hormoneve në gratë që janë të njohura për të rritur në mënyrë eksponenciale.
Produkte të njohura janë prodhuesit e mëposhtme: Evitest, clearblue, Frautest, dueti, Home Test dhe të tjerët. Kostoja e testet e shtatzënisë jet huaj relativisht të larta (rreth 5-8.e.).

Para se të përdorni përdoruesin provë për të shqyrtuar atë, për shkak se produkte nga prodhues të ndryshëm zakonisht përfshin dallime të vogla.