Testi më i saktë shtatzënisë

Një grua që është i përfshirë në shtatzëni e tyre, dëshiron të shpejt të marrë konfirmimin e ndjenjave të tyre. Për ta bërë këtë, ngriti një shumëllojshmëri të testeve për diagnozën e hershme, e cila mund të blihet në barnatore. Varg çmimi është mjaft e gjerë në to, por rezultati varet nga saktësinë e çmimit?
Kur të blesh një test shtatzënie, unë dua të di se cila është më e saktë. Për interesin ju mund të blini disa lloje nëse financat lejojnë. Ka një ndjeshmëri të ndryshme që përcakton përqendrimin e hCG në urinë e grave. Nuk janë teste në 1020 dhe 25 njësi.

Sa të sakta janë testet e shtatzënisë?


Në qoftë se ju rreptësisht ndiqni udhëzimet për përdorim dhe të kryejë të gjitha manipulimet e vërtetë, atëherë teste saktësinë e farmacive është shumë e lartë - 98-99%. Por ne kemi nevojë për një kusht më shumë - për rezultat më të saktë duhet të presin menstruacione vonesë kur hCG në trup janë gjetur në sasi të mjaftueshme dhe kjo është në gjendje të kuptojnë testin.

Testet më të sakta shtatzënisë


Jo 100% nuk ​​mund të themi se testi më i saktë shtatzënisë, por duke gjykuar nga fakti se shumica e kërkesës, femrat preferojnë teste jet. Çmimi nuk është aq i lartë sa në grup, por ata nuk e bëjnë qindarkë, si strips provë.

Kjo nuk është përhapur gjerësisht pajisje të tjera që nuk kanë nevojë për shurrë. Këto janë: model testi që zbulon praninë e pështymë në shtatzëni; Temperatura - poshtë stomak shkopinj rrip të ndjeshme tregues; blu provë - shkop, okrashyvayuschayasya në ngjyrë blu për të vënë në vaginë para përplasjes me qafën e mitrës.

Testet e shtatzënisë Popullariteti vlerësim  • Clearblue - reklamohen testin më të njohura duke përdorur elektronike dhe të shfaqin rezultatet në një ekran të vogël.

  • Frautest ekskluzive - shumë të sakta, nuk kërkon kapacitet për urinë.

  • Evitest bojë - deri kohët e fundit, ka qenë më popullor.

  • Strips Evitest - i përshtatshëm se një paketë e dy ose më shumë teste mund të kryhet disa kohë për të konfirmuar rezultatin.

  • Kasetash provë Frautest - më pak i përshtatshëm se sa bojë, si urina duhet të mblidhen në një enë.

  • Test strips Frautest - dy në paketë.


  • Çfarë do të rezultojë test shtatzënie varet nga kushtet e. Urina mundësisht në mëngjes për t'u përdorur brenda 15 minutash. Një kusht i rëndësishëm - është jeta shelfin e pajisjes që ju doni të kontrolloni kur blejnë.