Testi Multiple shtatzënisë

Shumë gra as nuk kanë dëgjuar për ekzistencën e testit të shumëfishtë shtatzënisë. Në vetvete, ajo përfaqëson të njëjtin rrip si e disponueshme, por është pak më të gjerë, i mbyllur në një rast plastike dhe në pjesën e përparme, në vend të të gjithë vija të zakonshme, ka një ekran të vogël. Më e zakonshme në mesin e këtij lloji të pajisjeve është i shumëfishtë kompani test shtatzënie clearblue.
Çfarë e mirë reusable testet e shtatzënisë elektronike?
Sensor të tilla elektronike Testi i shtatzënisë të shumta ka rezultatin e verifikimit të dyfishtë, ajo është ngulitur tregon grua jo vetëm se ajo së shpejti do të bëhet nënë, por deri në disa ditë përcakton shtatzënisë.

Multiple test shtatzënie dixhitale ka përfitimet e mëposhtme kryesore:

  • Saktësia e shtatzënisë në 99%. Kjo pajisje ju lejon të shihni fillimi i shtatzënisë është pothuajse nga momenti duhej të menstruacione. Ka raste që testi të shumta elektronike treguan praninë e shtatzënisë, gjatë katër ditëve të para menstruacioneve.

  • Aftësia për të identifikuar dhe moshës gestational (teste clearblue). Disponueshmëria e këtij funksioni vetëm që do të ndihmojë për të larguar dyshimet.

  • Tregues i qartë. Me daljen e këtij lloji të pajisjeve vajzat humbur përgjithmonë pllakosur dyshimet e tyre në lidhje me përcaktimin e brezit të dytë në një provë të vetme.

  • Kosto të ulët të testit të shumëfishtë shtatzënisë, duke e bërë atë pajisje mjaft të përballueshme. Çmimi i saj varion 200-300 rubla.


  • Gjinekologu Pse është termi shpesh instaluar dhe ai që tregoi testin ndryshme?
    Të gjitha gjinekolog, kur vendosjen e regjistruar shtatzënë, llogaritur vjetërsi të llogaritur gestational. Kjo pikënisje është vendosur në ditën e parë të këtij të fundit, të mbajtur menstruacioneve. Treguesi, e cila është e vendosur në provë të shumta për shtatzëninë, tregon se sa kohë ka kaluar që nga momenti i konceptimit ndodhur. Shpesh, kjo ndodh rreth 14 ditë para fillimit të menstruacioneve, për shkak se në këtë kohë në një grua është ovulating. Prandaj, termi që tregon provë dhe një që përcaktuar mjeku, jo njëjtë.

    Kështu, në qoftë se përdorim testin e disponueshme për shtatzëninë e vajzës në dyshim, është më mirë të përdorni një version elektronik të pajisjes.