Salpingo kronike bilateral

Kronike rezultat bilateral salpingo nga trajtimi i vonuar. Në vetvete, salpingo është një proces inflamator që ndodh në shtojca, vezore dhe tuba mitrës. Shkaqet kryesore të salpingo shumë dypalësh është infeksion, i cili bie si pasojë e operacionit, ose, më shpesh - ndikon në organet riprodhuese me anë të gjakut.
Siç është sëmundja?
Simptomat salpingo bilateral mjaft të shumta. Më shpesh sëmundja fillon me paraqitjen e dhimbjes lokalizuara në bark, në rajonin e mesit, në vend kryqe, ijë. Këto karakteristika karakterizojnë përkeqësimin e salpingo kronike dypalësh.

Me kursin afatgjatë të sëmundjes, ka një dështim i ciklit menstrual, funksioni shqetësuar seksual të sistemit riprodhues. Po, shumë shpesh, me salpingooophoritis dypalësh kronike, të qenët i qartë Tubali shqetësuar dhe nganjëherë shtatzënia shumëpritur nuk ndodh. Në disa raste, shtatzëni ektopike ndodh që kërcënon shëndetin e grave.

Se si ne trajtojmë salpingo bilateral?


Trajtimi i salpingo kronike dypalëshe përbëhet nga disa komponentë: lehtësim dhimbje, eliminimi i inflamacionit, forcimin e imunitetit.

Megjithatë, detyra e parë është për të përcaktuar saktë agjent dëshirore. Bazuar në këto studime caktojë trajtimin e duhur: antibiotikë, antiviralë.
Përveç kësaj, procesi plotësuese terapeutike physioprocedures. Po, shpesh përdoret plasmapheresis. Vetëm një qasje gjithëpërfshirëse për këtë sëmundje do të të shpëtoj nga kjo sëmundje.