Ovarian Kauteryzatsyya


Me daljen e shumë kirurgjisë gjinekologjike laparoscopy tani mund të kryhet me komplikime minimale dhe periudhë më të shpejtë të rimëkëmbjes. Kur trajtimi konservativ të sëmundjeve ovarian si polycystic nuk jep dinamikë pozitive, përdorur për kirurgji. Kjo diagnoza nënkupton prani në sipërfaqen e formacioneve vezore të shumëfishta cistike.
Manipulim të tilla kirurgjikale si kauteryzatsyya djegurit ovarian ose fjalë të thjeshta, lejon minimalisht traumatizojnë trupi nuk mund të thuhet për heqje, e cila është përdorur për të njëjtin qëllim.

Çfarë kauteryzatsyya vezoret?


Operacioni është caktuar kur vezore është formuar në shtresën sipërfaqësore të dendur të përbërë nga follicles nelopnuvshyh, e cila pengon funksionimin normal të vezores dhe është një pengesë për fekondim.
Për manipulim përdor një elektrodë të veçantë, i cili bëri prerje në shell e folikulit, thellësia e duhet të jetë i mjaftueshëm për të ia plas zgavrën dhe nga atje rrodhi lëng përmban. E njëjta gjë është bërë me të gjitha të tjera "rritje" e, ndërsa vezore është reduktuar në mënyrë të konsiderueshme në madhësi.

Në operacion duke përdorur anestezi të përgjithshme dhe të mos bëjnë shkurtime. Pajisje të veçantë është futur në zgavrën e barkut përmes tri vrima të vogla që shpejt shërohet.

Vezoret Kauteryzatsyya dhe shtatzënia


Operacioni për djegien është një stimulim i mirë për të rifilluar ovulacionit. Shpesh shtatzënisë pas kauteryzatsyy ovarian ndodh në ciklin e ardhshëm. Në varësi të problemeve që lidhen gjinekologjike para operacionit caktuar stimulim shtesë ilaçeve, të cilat të çon në një fekondim të shumëpritur.