Arsimi Hypoэhohennoe në vezore

Emri "hypoэhohennыy" është dendësia e arsimit në mjedis. Përfshirja Hypoэhohennoe në vezore - një vend në organin apo indin ajo kryesisht ka strukturën e një lëng. Kjo mund të shndërrohet në:

 • mish të verdhë;

 • kist;

 • gjëndër;

 • anije dhe subjektet e tjera të ngjashme.


 • Kur indet me ultratinguj e fenomenit ka një ngjyrë të errët, në kontrast me strukturën themelore, por jo gjithmonë mjeku uzyst mund të japë një përgjigje të saktë, për përfshirje në një rast të caktuar. Prandaj, për të përcaktuar se çfarë lloj të arsimit duhet t'i referohet një gjinekolog, i cili do të bëjë gjetjet e faktorëve të tjerë (cikli menstrual, disa siklet në bark të ulët, ekzaminim gjinekologjik, etj). Nëse mjeku vëreni ndonjë devijim, atëherë përshkruajë trajtimin e nevojshëm ose të kërkohet për të ardhur për një vizitë përsëri (pas një kohë).

  Koncepti i strukturave ovarian hypoэhohennoy


  Çdo gjë tjetër, në një fletë të një studimi të mund të thuhet: Struktura hypoэhohennaya ovarian, homogjene apo heterogjene. Në përgjithësi, gratë në periudhën e postmenstrualnom - strukturë homogjene dhe e moshës riprodhuese - heterogjene. Kjo është një tipar fiziologjik varet se çfarë ditë ovulyatsiynoho ciklit. Për më tepër, përfshirja heterogjene mund të ndodhë në shqyrtimin ultrazërit foto në çdo derdhjet e dhimbshme në vezore (p.sh., apopleksi hemorragji).

  Nëse zgavrën ovarian përmbante një arsim të lëngshme, atëherë vezore mund të quhet vezore hypoэhohennыm. Interpretojnë rezultatet e Ultrasonografi në këtë rast duhet vetëm Diagnoza specialist definitive nuk vendosen vetëm në bazë të ultratinguj - Nevoja teste plotësuese.