Эsmyya me miomes mitrës

Fibroids mitrës (leiomyoma) është një hormonozavysymoy tumor beninje shtresë e muskujve të mitrës. Kjo patologji është e krahasueshme me bombë, për shkak se ajo është një kohë e gjatë nuk mund të manifestuar veten në asnjë mënyrë, dhe në rastin e "shpërthimeve hormonale" (shtatzënisë, periudhe premenopauzalnыy) fillojnë të rriten në mënyrë aktive dhe të dukshme dhe të zgjatur menstruale gjakderdhje mezhmenstrualnыmy.
Si pacienti është rekomanduar trajtim të hormoneve (të kombinuara estrogjenit-progestins) dhe kirurgji. Эsmyya - Përgatitja për trajtim konservativ e fibroids mitrës, zhvillimi i të cilave ishte nevoja për të reduktuar në rritje shkalla e kirurgjisë (hysterectomy). Next kemi parasysh karakteristikat e efekteve terapeutike të drogës Эsmyya me miomes mitrës.Эsmyya - abstrakt
Produkti është paraqitur Эsmyya tableta bardhë 5 mg, e cila është një antagonist i receptoreve progesterone. Duke vepruar në endometrium, ky i drogës është përhapja e saj (sipas llojit hyperplasia), ky efekt është i kthyeshëm (endometrium në normalitet pas ndërprerjes së drogës). Përveç kësaj, gjatë menstrual drogës dhe intermenstrual ndaluar gjakderdhje. Ndalimin e prodhimit të hormonit gjëndër stimuluese nga gjëndrra e hipofizës çon në ndërprerjen e ovulacionit.
Një efekt të rëndësishëm pozitiv i drogës Эsmyya të ketë një efekt të drejtpërdrejtë në qelizat leiomyoma mitrës me ndalimin e ndarjes qelizore dhe stimulimin e qelizave miomes vetë-shkatërrimit.Эsmyya - Udhëzime për përdorim
Эsmyya drogës administruar me gojë 1 tabletë, larë poshtë me ujë të bollshëm për tre muaj. Duke marrë pilulën e parë duhet të fillojë në ditën e parë të ciklit menstrual. Medikament është marrë mundësisht në të njëjtën kohë. Në qoftë se një grua ka harruar pije tabletë në kohën e caktuar, ju duhet të bëjë atë sa më shpejt të jetë e mundur. Në qoftë se ajo mori më shumë se 12 orë nga momenti kur duhej të jetë tabletë dehur, pritja e tij duhet të zhvendoset të nesërmen në kohën e caktuar.

Tableta Qëllimi Эsmyya duhet të jetë një mjek, duke marrë parasysh të gjitha contraindications. Pacienti duhet të jenë të informuar në lidhje me efektet e mundshme anësore të drogës.


Kështu, aplikimi mund të jetë alternativë Эsmyy barabartë me trajtim kirurgjik të fibroids, ose të paktën do të vonojë atë. Megjithatë, paautorizuar marrë këtë ilaç pa u konsultuar me mjekun tuaj, mund të çojë në pasoja serioze.