Si për të ndaluar gjakderdhje mitrës shtëpi

Gjatë jetës së tij, femrat përballen me sëmundje të ndryshme gjinekologjike dhe çrregullime të sistemit riprodhues. Veçanërisht i rëndësishëm janë ato që kërkojnë ndërhyrje të menjëhershme mjekësore. Këto përfshijnë gjakderdhje.
Çfarë duhet të bëni me zhvillimin e gjakderdhje?
Shumë gra janë të interesuar në pyetje rreth asaj se si ju mund të ndalojë mitrës gjakderdhje shtëpi. Ne konstatojmë menjëherë se vetëm e bëjnë të pamundur. Por koha për të ndaluar gjakderdhje dhe të lehtësojë gjendjen e vajzës - ju mund.

Për ta bërë këtë, para së gjithash, për të thirrur një ambulancë. Në pritje të ardhjes së mjekëve, gruaja duhet të marrë një pozicion horizontal. Kjo këmbë duhet të ngrihen pak. Në bark të ulët nevojë për të vënë diçka të ftohtë. Përdorimi i pads ngrohje dhe ngrohjen kompresa kundërindikuar.
Si është trajtimi?
Si ne reflektojnë mbi se si të shpejt të ndaluar gjakderdhje mitrës, gruaja fillon për të kërkuar për drogë veprim hemostatik. Më shpesh përdor Vikasol, i cili është i prodhuar si në formë tablete dhe si nje injeksion. Me pranimin e tij duhet të ndjekim rreptësisht udhëzimet. Edhe punë të shkëlqyer me këto çrregullime Oxytocin Dytsynon. Ngadalëson fundit gjakderdhje, e cila është arritur me përshpejtimin e maturimin e trombocitet dhe për të rritur numrin e tyre në gjak.

Shumë gra që për herë të parë ballafaqohen me një gjakderdhje të vogël mitrës, përdorni mjetet juridike popullore për të ndaluar atë. Ato janë aplikuar në formën e decoctions, fasha. Shembuj bari ndalesa gjakderdhje mitrës mund të jetë hithër. Jo më pak fuqi dhe të ketë bimë të tilla si milfoil, piper ujit, çantë gra. Megjithatë, ajo duhet të marrë parasysh se çdo organizëm individuale dhe para përdorimit dashurin e Këshillit, i cili ndihmoi një droge, ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj.

Stop gjakderdhje të rënda mitrës nuk mund të jetë në shtëpi, si në qoftë se ajo u përpoq. Prandaj, një spital urgjente.
Në spital trajtimin e abuzimit shpesh përdoren terapi të hormoneve. Për më tepër, i emëruar krovovosstanavlyvayuschye droga të tilla si Reopoliglyukin dhe poliglyukin. Ato ndihmojnë për të rivendosur vëllimin e humbur gjatë gjakderdhje gjak.
Atëherë gruaja, duke e ditur se çfarë mund të ndaluar gjakderdhje mitrës, të aftë për të lehtësuar gjendjen e tyre, duke pritur për ardhjen e jashtëzakonshme.