Foose-Larguarit e fibroids mitrës

Një shumë e grave vuajnë nga sëmundje të ndryshme gjinekologjike. Dhe një e tumorit më të zakonshme beninje - fibroids mitrës. Ajo nuk jep metastaza, por mund të rritet për të madhësive të mëdha dhe shumë të prishin trupat e grave. Në vitet e fundit, një metodë e heqjes jo-kirurgjikale e tumorit, e quajtur FUS-larguarit. Kjo mënyrë moderne e që kanë të bëjnë me fibroids provuar veten shumë mirë.

Trajtimi Larguarit Përfitimet FUS-operative para
 • Foose mitrës Larguarit - një metodë e pagjak pasi mbetet seams dhe plagët.

 • Periudha Rehabilitimi pas trajtimit është shumë e shkurtër.

 • Foose-Larguarit e fibroids mitrës mundëson nyje të shumta për të ndikuar në tumor dhe një fushë të madhe të shkatërrimit.

 • Nëse trajtimi nuk është aplikuar anestezi, e cila është shumë e rëndësishme në disa sëmundje.

 • Pas ekspozimit vazhdon funksionin riprodhues, si dhe adhesions pas operacionit nuk është formuar. • Cila është esenca e MRI-FUS larguarit?  Kjo metodë e trajtimit të bazuar në efektin e valëve të shëndoshë në inde. Ai konsiston në faktin se tumori prek ultratinguj fokusyrovannыm. Procesi është i kontrolluar nga MRI dhe zgjat rreth tre orë. Në mënyrë tipike, valët e zërit nuk shkaktojnë ndonjë pëlhura të keqe, por fokusi i tyre është ndezur për 80 gradë dhe djegur tumor.

  Kur procedura e gabuar zona ndonjëherë të jetë e mundur djegur ose nevralgji brenda barkut të sciatic nervore, të cilat mund të preken nga valët e zërit. Trajtim vetëm në klinikë profesionale dhe pas shqyrtimit të kujdesshëm, pasi kjo procedurë është treguar jo të gjithë.

  Foose-Larguarit e fibroids mitrës - contraindications


  Kjo metodë e trajtimit është e kundërindikuar në qoftë se:


 • një sasi shumë të madhe të tumorit;

 • ngjitur me unazore të mitrës zorrë ose organeve te tjera;

 • peshë shumë të madh të pacientit dhe praninë e yndyrës në barkut;

 • të ngjitet në organet pelvike apo plagët pas operacionit;

 • claustrophobia. • Por, në mungesë të Kundërindikimet FUS-shprehura larguarit e fibroids mitrës - është trajtimi më i butë e tumorit.