Serozometra mitrës

Serozometra kanceri është një sëmundje në të cilën ekziston një rritje të mitrës, që rezulton në akumulimin e lëngut në të. Shumica e shkeljeve të ngjashme vërejtur në grave të moshës joproduktiv dhe asimptomatik.
Sepse në zhvillimin serozometra?
Shkaku kryesor i serozometrы është çekuilibër hormonal që ndodh më shpesh në menopauzë. Kështu nuk është një shkelje e permeabilitetit vaskular e mukozën e mitrës, e cila ndikon aftësinë rigjeneruese të mitrës.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni dhe faktorët që çojnë në mënyrë indirekte zhvillimit serozometrы kontribuar:

 • lëndimi dhe kirurgjia mbi organet e legenit;

 • përzier;

 • mënyrë jetese i ulur.


 • Cilat janë karakteristikat kryesore të serozometrы?
  Kryesor, mbase, shenjat serozometrы është zgjerimi i mitrës në madhësi dhe dhimbje dhemb në bark. Rritja e mitrës ndodh në një madhësi të tillë që ajo fillon organet Dent afër dhe dallueshėm nga prekje.
  Rritjen e madhësisë së sistemit riprodhues mund të shkaktohet nga sëmundjet e tjera gjinekologjike. Prandaj është e nevojshme për të kryer ultratinguj.

  Si trajton serozometrы?
  Trajtimin e sëmundjeve të tilla si serozometra, është për të siguruar rrjedhjen e lëngjeve nga mitër, e cila është bërë nga zbulimin e kanalit cervikal. Në rastet kur bashkohet infeksion, antibiotikët janë emëruar. Pas fillimit të procesit terapeutik mund të rezultojë në kalimin e sëmundjeve malinje në formë apo zhvillimit të acarohet. Prandaj, është më mirë për sëmundje të dyshuar menjëherë të kontaktoni një mjek dhe të mos përpiqet për të trajtuar mjete serozometrы popullore që janë joefektive në raste të tilla.