Koagulimit Radiowave i qafës së mitrës

Metodë shumë të popullarizuara të shkatërrimit të proceseve të ndryshme patologjike në qafën e mitrës duke përdorur të lartë të frekuencave elektromagnetike rrezatimi - radio valë koagulimin e qafës së mitrës.

Çfarë radyokoahulyatsyya qafës së mitrës?


Elektrodë të veçanta-wire prodhon valët e larta që lëshojnë një shumë të ngrohjes për shkak të rezistencës së indeve valëve dhe ngrohje ato të temperaturave të larta, duke shkaktuar përcëlluese efekt. Koagulimit Radiowave është përdorur për trajtimin:

 • erozioni i qafës së mitrës;

 • Endometrioza e mitrës;

 • polyps qafës së mitrës;

 • Lythat;

 • shprehur deformime mbresë Hypertrophic dhe ndryshimet në qafën e mitrës;

 • qafë leykoplakyy;

 • nabotovыh cysts mitrës dhe cysts vaginale;

 • neoplazia intraepiteliale qafës së mitrës;

 • metodë është përdorur edhe për biopsi e indeve të qafës së mitrës. • Përfitimet valë radio koagulimit qafën e mitrës  Metoda ka disa avantazhe për përdorimin e saj, prerje sterile, prerje është kryer në të njëjtën kohë me djegurit e enëve të gjakut, e cila ndihmon për të shmangur gjakderdhje. Përveç radyokoahulyatsyy është mënyra fulhuratsyonnыy që ndihmon në shkatërrimin e shkëndijë patologjike indeve është formuar duke përdorur alternating aktuale. Kjo nuk është dëmtuar indet e shëndetshme ose dhëmbëza dhe inflamacion dhe dhimbje pas operacionit, nuk ka gjakderdhje, deformime pas koagulimit, plagë sterilizuar gjatë procedurës.

  Por për të eliminuar efektet negative të procedurës, qafën e mitrës koagulimit valë radio është i kundërindikuar në prani të një stimulues kardiak gruas në inflamacion akut purulent dhe rëndim e inflamacionit kronik në legen.

  Metodat e valë radio koagulimit të qafës së mitrës


  Procedura kryhet menjëherë pas menstruacioneve, cikli menstrual për 4-7 ditë. Si rregull, përdoret vetëm anestezi lokale. Pas zonën e bardhë e koagulimit nekrozë, ajo vjen jashtë në 5-7 ditë pas procedurës.

  Shërimi i plotë ndodh brenda 6-8 javësh pas koagulimit valë radio e mitrës. Brenda pak ditësh pas procedurës mund diktim, kështu që ju duhet të përdorni pads sanitare, por swabs nuk vaginale. Për të përfunduar shërimin e mitrës nuk mund të ketë marrëdhënie seksuale, të marrë një dush të nxehtë, janë të kundërindikuar stërvitje të rëndë.