Moxibustion valët e radios erozionit qafës së mitrës

Lista e sëmundjeve të sistemit urogjenital në gratë erozioni i qafës së mitrës është një lider. Në thelbin e saj është krijimi i mirë me cilësi, lezione origjinale përflakur në epitelin mukozës së mitrës. Erozioni si asnjë shkelje nevojë për vëmendje të veçantë, si sëmundja shërohet nxit kancerin.
Shkaku më i zakonshëm i defekteve është inflamacion, sëmundje infektive e fituara përmes kontaktit seksual, dëmtimit mekanik. Gjithashtu erozioni mund të jetë rezultat i një lindje të vështirë. Erozioni mund t'i atribuohet një numri sëmundje të fshehtë për shkak se ajo mund të zhvillohet pa asnjë simptomë. Megjithatë, në qoftë se gruaja vëren në diktim në mes të periudhave dhe dhimbje gjatë raportit seksual, ajo mund të sinjalizojë praninë e ektopike.


Trajtimi i erozionit qafës së mitrës

Sot, në varësi të shkallës së shkatërrimit, mundësitë ekonomike, shumë faktorë të tjerë mund të zgjidhni një metodë e trajtimit listën e mëposhtme:

 • mjekim;

 • Valët Moxibustion radio erozioni i qafës së mitrës;

 • azotit të lëngshme;

 • djegurit e energjisë elektrike qafën e mitrës;

 • djegurit lazer i mitrës.


 • Valë radio djegurit i qafës së mitrës - një nga metodat më të reja është shumë popullor në mesin e popullatës.

  Moxibustion valët e radios erozionit qafës së mitrës  Valë radio djegurit nga erozioni i qafës së mitrës ka avantazhe mjaft të rëndësishme në krahasim me metodat e tjera të trajtimit. Avantazhi kryesor i saj është që të djegurit valë radio e mitrës në shumicën e rasteve nuk kërkon ri-zbatimit dhe nuk lë plagët. Prandaj, nuk është një alternativë e mirë për gratë nulliparous cilët planifikojnë amësinë në të ardhmen.
  Kjo teknikë është e bazuar në qelizat e ekspozimit RF contactless dëmtuara. Stimulon energjinë e brendshme e cila më pas avullohet dhe shkatërron ato. Në këtë indet e shëndetshme përreth nuk janë të plagosur, dhe vendi të largët rritet re epitelin, plotësisht të shëndetshëm.

  Procedura radiowave djegurit të shpejta qafën e mitrës dhe pa dhimbje. Në rregullat e rendit pas heqjes pjesën e dëmtuar të epitelit të paraqitet gjakderdhje të vogla nga vagina dhe dhimbje zvarritje në bark.
  Është e natyrshme që pas operacionit pacienti duhet të ndiqni disa udhëzime që promovojnë shërimin e shpejtë dhe shmangien e pasojave negative, domethënë:

 • eliminuar seks;

 • reduktuar tendosje fizike;

 • braktisin pishinë not, sauna dhe not në ujërat e tjera publike. • Moxibustion qafës së mitrës valët e radios erozioni nuk është përdorur në qoftë se gruaja të jetë në një pozicion, pasi që çdo shtatzëni është i kundërindikuar ndikim valë radio. Para se të zgjedhin për trajtimin radiosurgical e erozionit qafës së mitrës, të kualifikuar indeve biopsia obliguar të sigurojë asnjë kancerin. Valë radio djegurit e erozionit qafës së mitrës nuk mund të përdoret në këtë sëmundje.

  Rezultatet e procedurave të mund t'i atribuohet me besim metodë Moxibustion qafës së mitrës valët e radios erozionit për shumë efektive dhe të sigurta. Sipas rekomandimeve të durueshëm mori veten shpejt pas trajtimit radiosurgical. Gjithashtu duke përdorur këtë metodë në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon gjasat e përsëritje të sëmundjes. Por ndoshta downside është kostoja e lartë e trajtimit të tillë, sepse jo çdo grua për shkak të mjeteve të tyre financiare mund të përdorin teknologjinë valë radio.