Moxibustion qafës së mitrës erozioni - pasojat

Në identifikimin e ndryshimeve erozive në qafën e mitrës, ende preferojnë të përdorin një të presim dhe të shohim taktikat, por tani mjekët dhe gjinekologët dhe pacientët e tyre në mënyrë të qartë të vetëdijshëm për rrezikun e vonesës, pasi çdo ndryshim në sipërfaqen e trupit mund të shkaktojnë formimin e tumoreve malinje. Prandaj, trajtimi fillon menjëherë pas diagnozës. Metoda e trajtimit është zgjedhur mjek.
Trajtimi i ndryshimeve erozive nga koagulimit
Aktualisht, përhapur djegie zonat erozive, e cila është bërë nga lazer, elektro dhe madje edhe metodën valë radio. Megjithatë, shumë gra ankohen se pas djegies erozionin e procesit të shërimit zhvillohet me disa inconveniences.

Shumica e grave ankohen për izolimin pas djegurit e erozionit. Por është e rëndësishme të dini se kjo nuk është asgjë si shkarkim i lëngshëm, i cili është një mjet natyror i reagimit dhe indeve ndaj stimulimit. Në mënyrë tipike, kjo simptomë fillon të shfaqet 10-14 ditë pas manipulimit. Gjatë kësaj periudhe se puçrra është grisur larg (kore), e cila u formua për shkak të ndikimit të lazer, energji elektrike ose nitrogjen të lëngët.
Lunar pas djegurit e erozionit zakonisht vijnë me kohë dhe nuk ndryshojnë sëmundshmërisë. Diktim që ndodhin pas trajtimit, nuk duhet të ngatërrohet me menstrual. Megjithatë, në disa raste ndikimi në qafën e mitrës mund të shkaktojë një ndryshim në ciklin menstrual është normale. Nëse cikli nuk është restauruar brenda dy muajve, ju duhet të kontaktoni gjinekologun tuaj.

Jeta seksi pas djegurit e erozionit


Mos harroni se seksi pas djegurit e erozionit është e mundur vetëm një muaj pas procedurës, dmth pas të kalojë muajin e ardhshëm. Kjo është e rëndësishme sepse pas sipërfaqe operacioni trajtuar ka për të shëruar plotësisht. Është e papranueshme që të bëjë asgjë që mund të ndikojë në kore e integritetit dhe të shkaktojë gjakderdhje. Gjatë muajit të dytë mbas rëndësinë koagulimit të jetojnë seksualitetin me përdorimin e prezervativit. Kjo është e vërtetë edhe për ata që ka marrëdhënie seksuale me një partner të rregullt, si dhe florës është një njeri për një grua, dhe gjatë restaurimit të epitelit nuk mund të lejojë futjen e ndonjë florës pa lidhje.

Qafës erozioni - pasojat e trajtimit


Duke djegur pasi efektet e erozionit mund të, ndër të tjera, përfshijnë rrezikun e gjakderdhje dhe dhimbje. Nëse gjakderdhja është e rëndë, i bollshëm dhe ndodh menjëherë pas manipulimit, ka të ngjarë që dëmtoi një anije të madhe. Është e rëndësishme për të parë një mjek për ndihmë në kohë për të ndaluar gjakderdhje.
Ndjenjë dhimbje të dobët tërhequr në bark të ulët është një rezultat pozitiv të trajtimit, por ajo është eliminuar lehtë duke marrë antispasmodics. Përkundër faktit se këto barna janë praktikisht të padëmshme, para se të aplikoni ato është e rëndësishme që të konsultoheni me mjekun.

Moxibustion erozioni i qafës së mitrës nerozhavshym me pajisje të avancuara është praktikë e përhapur. Por shtatzënia pas koagulimit duhet të planifikohen. Është e rëndësishme për të parandaluar shtatzëninë për 3-6 muaj pas manipulimit të qafës së mitrës mund të shërohen plotësisht. Lindja e fëmijës pas djegurit e erozionit mund të jetë i komplikuar, si organi kryesor femëror janë plagët që komplikojnë qafën zbulimi, edhe pse kjo varet nga lezione, trajtimit dhe profesionalizëm mjeku shërohet.