Metodat e trajtimit të erozionit qafës së mitrës

Ndriçues Moderne mjekësi zhvilluar një shumë të metodave të trajtimit të erozionit qafës së mitrës. Sepse çdo grua, në varësi të faktorëve të ndikimit, të tilla si natyra e sëmundjes, shkallën e shkakton dëme indeve, mosha e pacientit, planet e saj në lidhje me shtatzëninë dhe lindjen, dhe më në fund, materiali mund të zgjidhni kapacitetin e duhur është mënyra e saj e trajtimit erozionin qafës së mitrës, duke rënë dakord zgjedhur metoden me mjekun tuaj.

Metodat e trajtimit të erozionit qafës së mitrësTrajtimi i kancerit të qafës së mitrës në praktikën klinike është i ndarë në dy lloje: mjekësore dhe kirurgjike. Ndër teknikat kirurgjikale përfshijnë:


 • Diathermocoagulation . Djegia epitelit dëmtuar shoku elektrik. Më të njohura, provuar mënyra më shumë se një brez. Avantazhi kryesor - kjo është në dispozicion. Por me zhvillimin e mjekësisë dhe pamjen e një metodë të sigurt dhe efektive, moxibustion ka humbur rëndësinë e saj. Dobësitë e kësaj procedure janë: dhimbje, gjasat e përsëritje, periudhë të zgjatur e shërimit dhe rrezikun më të lartë të komplikimeve. Pasojat e djegiet përfshijnë: varfëri, abort, gjakderdhje, infeksion infeksion, inflamacion, dhe kështu me radhë D. Diathermocoagulation si një metodë e trajtimit të erozionit qafës së mitrës nuk është femra e përshtatshme nerozhavshym..

 • Cryotherapy - lloji i trajtimit të erozionit qafës së mitrës. Trajtimi i erozionit qafës së mitrës në këtë mënyrë është pothuajse gjithmonë efektive dhe pa dhimbje. Megjithatë, ajo është përdorur për dëmet e mëdha. Rreziku i efekteve anësore është minimale, por probabiliteti është gjithmonë atje.

 • Laser Trajtimi . Metoda aktuale kërkon aftësi të larta profesionale, sepse ju mund të dëmtojë inde të shëndetshme. Dëm - eliminon mundësinë e biopsi.

 • Trajtimi Radiowave . Një nga teknikat më të fundit në zhvillimet mjekësore, ajo është praktikisht e lirë të meta. Gjatë ekspozimit radio-valë hequr një shtresë e hollë e qelizave të dëmtuara. Metoda është pa dhimbje, minimalisht traumatike, nuk ka lënë plagët.

 • Trajtimi i erozionit qafës së mitrës përdorimit Arin (argon) . Parimi i operacionit - spërkatje gaz argon në zonat e dëmtuara. • Trajtimi i hape qafës së mitrës erozionit takon konservatore dhe përdoret në rastin e grave nulliparous.
  Është përdorimi i drogave në formën e tabletave, supozitore, krem ​​që japin një efekt lokal. Në mënyrë tipike, këto barna antimicrobial dhe anti-inflamator që eliminuar shkaqet e erozionit dhe shëruar mukozës.
  Nga ana tjetër, në praktikën mjekësore të përcaktuara për trajtimin e erozionit qafës së mitrës Solkovahyn drogës, e cila është një mjet për të koagulimit kimike. Kur aplikohet për të erozionit, qelizat sëmura vdesin. Trajtimi i erozionit qafës së mitrës Solkovahynom të bëhet në një specialist i cili shpenzon përpunimin menjëherë.  Erozioni i qafës - të përpiqen për të trajtimit kombëtar


  Shumë gra kërkuar rezultate të mira në trajtimin e sëmundjeve duke përdorur receta e mjekësisë tradicionale. Për shembull, për trajtimin e erozioni cervikale janë perfekte bar. Lista e recetave ekstrakte bimore që mund të përdoret si një trajtim alternativ mjekësor, i madh. I miri i tyre është celandine, Calendula, Wort bari Shën Gjonit, i urtë, acaroj dhe kështu me radhë. D. Megjithatë, ajo duhet të specifikojë përgatitjen dhe saktësinë e dozimin.
  Trajtimi i erozionit qafës së mitrës duke përdorur mjaltë nuk ka mbetur prapa popullaritetin e saj. Fakti se mjalti ka shumë pronat medicinale të njohura për të gjithë. Prandaj nuk është e habitshme se trajtimi i erozionit është përdorur mirë.