Mitrës gjakderdhje me clots


Shumë i mitrës gjakderdhje me mpiksjen, sipas gjinekologëve, kryesisht anomalitë e lindura të dalin nga struktura e trupit, duke çuar në stagnimin e gjakut në zgavrën e mitrës. Menstruacioneve në sfond ngritur hormoneve në një mitër do të sjellë gruan e madhe shqetësim, nganjëherë outgrowing në mitrës gjakderdhje me mpiksjen e mëdha të gjakut ndenjur.
Në anomali kongjenitale, mitra mund të ketë fituar anomalive të lidhur me karakteristika profesionale apo veseve. Të gjitha të mitrës rëndë gjakderdhje me clots, duke e çuar prerja dhimbje në stomak, me kauzën e tij ndonjë sëmundje në mitër, është e nevojshme të konsultoheni me një gjinekolog menjëherë.

Gjakderdhje me mpiksjen me devijime hormonale
Sëmundje hormonale dhe abuzimi sfond mund të ndikojë menjëherë në shëndetin e grave dhe të çojë në formimin e mpiksjen e gjakut në mitër. Për të përcaktuar shkaqet e clots gjakderdhje mitrës dhe duhet të kalojnë testet e hormoneve, duke përfshirë progesterone atje hulumtime, analiza e hormoneve tiroide, estrogjenit, hormonet e veshkave gjëndra. Pas marrjes së gjinekologu analizës, vendosjen Shkaku clots në mitër, caktoni ju duke marrë medikamente.

Endometrioza
Kur menstruacioneve shoqëruar nga dhimbje të forta, gjakderdhje e rëndë, prania e clots gjakut, ndërsa gruaja ndonjëherë ndodhin papritur mini-gjakderdhje është më e mundshme - Endometrioza (rritje mitrës). Mukozën e mitrës mund të depërtojnë në organet e tjera të afërta dhe të kryejë ciklin e saj të zakonshme atje, formimin mpiksjen e gjakut. Kjo diagnozë mund të bëhet në shqyrtimin komplekse të sistemit riprodhues të grave.