Mitrës pessary

Mitrës pessary - një pajisje në formën e një unaze, i cili është i instaluar në vaginë të mbështetur mitrës. Pessaries moderne janë bërë të hypoallergenic dhe e butë-touch silikoni.
Treguesit kryesore për përdorimin e pessaries nënë-ring - heqje e mitrës në femra. Emërimi i mbështetjes shtesë për kancer individualisht, ring veshin përshkruara jo të gjithë.

Në disa raste, pessary mitrës është e rekomanduar që të veshin?  • Si një masë e përkohshme mbajtur në mitër në zonën e legenit. Nëse lëshim ishte një unazë të mprehtë, mbretërore i ndihmon gratë të mbijetuar për problemin kirurgjike, pa braktisur mënyrën e tyre tradicionale të jetës.

  • Zonjat të vjetra shpesh kërkojnë pessaries vazhdueshme veshur, pasi përkundër të gjitha përpjekjeve muskujt e legenit janë jashtëzakonisht të dobët dhe të paaftë për të mbajtur organet gjenitale në pozicionin e duhur.

  • Pesaro vendosur për gratë shtatzëna, nëse mitra është përballuar keq me rritjen e vëllimit të punës dhe paaftësisë diagnostikuar qafës së mitrës. Unaza veshur deri në fund të shtatzënisë.


  • Si te zgjidhni një pessary mitrës?


    Unaza mitrës kanë madhësive të ndryshme, kështu që të zgjidhni ato individualisht duke përdorur gjinekolog. Unazat janë shënuar madhësinë, të tilla si markë mitrës pessary Juno ka një madhësi prej 1 2 dhe 3.

    Pas instalimit pessaries nevojë për të dëgjuar ndjenjat e tyre: A ka siklet mund të telefononi presioni shkakton dhimbje. Në këtë rast rivendoseni përsëri, dhe, në qoftë se asgjë nuk ka ndryshuar, të përfunduar një sasi të papërshtatshme të përshtatjes.
    Unaza me silikoni lehtë për t'u përdorur, të lehtë për t'u kujdesur për ta. Kur intimiteti dhe pessary gjatë natës duhet të ekstrakt nga vagina.