Trajtimi i Surhytronom qafës së mitrës

Trajtimi i Surhytronom qafës së mitrës - një nga metodat më të mira për të zgjidhur këtë problem të përbashkët si erozioni.
Erozioni - një defekt i mukozën e mitrës. Ajo mund të jetë e vogël apo shumë të mëdha, por në çdo rast, një grua që ka diagnostikuar erozionin, duhet të trajtohet. Është vërtetuar se pothuajse çdo modifikim mukusit cervikal nëse nuk trajtohet, herët a vonë të çojë në degjenerim të erozionit beninje në formimin malinje. Prandaj është erozioni i nevojshëm trajtimi duhet të zgjidhni metodën më efektive që garanton arritjen rezultatin e dëshiruar.

Cili është thelbi i trajtimit të Surhytronom qafës së mitrës?


Surhytron është një pajisje që operon nga valët e radios. Valët e larta të lejojnë djegien e indeve të buta. Kjo metodë e trajtimit erozionit ka vendosur veten si më efektive, pothuajse pa dhimbje dhe të përballueshme për gratë zënë, pasi zbatimi i tij ka nevojë për të shkuar në spital në spital. Brenda një ore pas procedurës, duke lejuar gruaja të kthehen në ritmin normal të jetës. I vetmi ndalim do të qëndrojnë në faktin se brenda një muaji duhet të heqin dorë nga kontakti seksual për shërim shkoi si duhet.

Trajtimi zakonisht neobshyrnoy e erozionit qafës së mitrës në vend të një procedure duke përdorur aparatin ekspozimit radio-valë " Surhytron. Megjithatë, mjeku mund të kenë nevojë për të përsëritur procedurën edhe dy herë në intervale prej dy muajsh. Zakonisht pas sistemit të aplikimit sesionit të tretë " Surhytron shërimin e defektit qafës së mitrës mukozë ndodh në 100% të rasteve.

Efektet e trajtimit të Surhytronom qafës së mitrës


Trajtimi i Surhytronom qafës së mitrës erozionit treguar edhe gratë nerozhavshym, ndërsa shumica e metoda të tjera të përdorura për trajtimin e erozionit, janë një kërcënim për të shtatzënisë, sepse qafën e mitrës është plagosur rëndë. Me trauma Surhytronom nuk ndodh, kështu që ju mund të planifikoni një shtatzëni pas 4-6 muajsh pas konfirmimit të një rezultat pozitiv pas procedurës.

Nëse është e nevojshme, një biopsi është kryer Surhytronom qafës së mitrës. Krahasuar me materiale konvencionale otschypыvanyem për studimin, shëron Surhytron formuar në të njëjtën kohë me kapjen e indeve për biopsi mbresë.
Nëse jeni të shqetësuar në lidhje me erozionin e qafës së mitrës, Surhytron - se keni nevojë për ndihmë. Edhe në qoftë se çmimi për procedurën që ju duket e lartë, nuk e pajis keq për veten tuaj dhe për shëndetin tuaj, sepse Surhytron konsiderohet trajtim erozionin më moderne.