Krovyt qafën e mitrës

Nëse shkarkimi, e cila është normë fiziologjike, me blotches e gjakut ose ngjyrë kafe, është e mundur që krovyt qafën e mitrës. Ky lloj i zgjedhjes kurrë i lidhur me menstruacionet dhe shumica kanë karakter mazhuschyy.
Shkaqet

 • Krovyt më qafën e mitrës e erozionit në dispozicion, e cila është një plagë e vogël, sekretojnë gjak.

 • Dëmtimi në mukozën. Ata lindin gjatë marrëdhënieve, si dhe një ekzaminim mjekësor, të cilat mund të jenë të shoqëruar nga podkravlyvanyem qafën e mitrës.

 • Polyps e mitrës.

 • Proceset inflamatore (cervicitin).

 • Në disa raste, shkaku i gjakut nga mitër mund të jenë të shumta të listuara më sipër.


 • Izolimi i shtatzënisë
  Shfaqja e gjakderdhje në 90 ditët e para të shtatzënisë nuk është e pazakontë. Ata vënë re rreth 15-25% e grave shtatzëna. Ky proces nuk është i lidhur gjithmonë me sëmundjen. Për shembull, qafën e mitrës mund të jetë gjaku në shtatzëninë e hershme, lidhja e vezës, e cila është fekonduar me sukses në murin e mitrës. Kjo përzgjedhje vazhdon deri në 2 ditë.

  Shfaqja e gjakut në 3 tremujorin e shtatzënisë mund të tregojë shkëputje placentar, kërkon ndërhyrje urgjente mjekësore.
  Trajtim
  Para kryerjes së trajtimit, është e nevojshme për të përcaktuar qafën e mitrës saktësisht pse krovyt.
  Nëse arsyeja është për shkak të erozionit, mjeku i emëruar nga droga shërim, dhe banjot me herbs dhe douching.
  Në disa raste, shfaqja e gjakut ndodh kur kanceri i sistemit riprodhues. Në këtë rast biopsi.
  Trajtimi kryesor për polyps që shkaktojnë shkarkimit krovyanystoho karakterin e mitrës, është operacioni.