Koagulimit qafën e mitrës

Erozioni i qafës - janë diagnoza më e shpeshtë, e cila është dëgjuar në zyrat e gjinekologjisë. Dhe mirë, në qoftë se ajo me vetëdije të bëjë me këtë problem, dhe nuk është e angazhuar në vetë-trajtimin. Taktikë e fundit dhe nuk është e pranueshme në kohën tonë, kur ka shumë mënyra një herë dhe për jetën e për të hequr qafe këtë sëmundje. Qëllimi i ndonjë prej tyre të bëhet heqjen e plotë të indeve anormale për të parandaluar rrezikun e qelizave të sëmura konvertimit në lloje kanceresh.

Koagulimit kimike i qafës së mitrësKjo metodë është e njohur si një nga më të arritshme, duke supozuar arsye financiare, por më të paefektshëm. Ajo është e bazuar në zjarr duke shkaktuar erozionit Solkovahyna zgjidhje që nxit koagulimin e indeve të dëmtuara. Për të kuruar nanosylosya më saktë, e tërë procedura zhvillohet nëpërmjet kolposkopisë dhe syzet thjeshtë, zmadhues. Disa ditë pas përzierje është aplikuar, indet impresionuar erozionit të fillojë të mohojë qelizat e vdekura, të cilat janë formuar shtresë të re të epitelit. Kjo procedurë sjell dhimbje, dhe nuk ka ndonjë negativ i qafës së mitrës pasojat koagulimit përfshin kimikate. Edhe pse është e mundur që procedura duhet të mbahen në mënyrë të përsëritur.


Kryokoahulyatsyya qafën e mitrësNje metode shumë efektive të bazuar në përdorimin e azotit të lëngshme, e cila shpejt ngrin indeve sëmurë. Por nuk është gjithmonë rreziku i një depërtim të thellë e të ftohtë, rezultatecheho në qafën e mitrës mitrës apo mitrës shfaqen plagët. Mund të jetë pengesa e fundit për shtatzëninë dhe lindjen.

Dyatermoэlektrokoahulyatsyya qafën e mitrësMetoda bazohet në ndikimin mbi elektroda ind të infektuar ngrohtë deri nën ndikimin e një rrymë elektrike. Parimi operativ i një kujdes të koagulimit qafën e mitrës në bazë, e cila fjalë për fjalë djeg erozionin, por mund të jenë mjaft të dhimbshme dhe të kërkojnë përdorimin e anesthetics apo anestezi lokale. Gjithashtu, kjo metodë mund të çojë në rikthim sa më shpejt të mbuluara në indet scabs jo të dukshme, të gjitha qelizat janë trajtuar elektroda erozioni.


Koagulimit Radiowave dhe lazer i qafës së mitrësMetoda e parë është e bazuar në energjinë e valëve të radios që kanë një frekuencë të lartë. Ata kanë thellësi të madhe të depërtimit, dhe provokojnë zhdukjen e menjëhershme të indeve të prekura. Metoda lazer - një mënyrë efektive dhe të sigurt vetëm kur kjo e bën një mjek të kualifikuar, për shkak të neglizhencës vogël mund të shkaktojë djegie dhe dhëmbëza.

Arhonoplazmennaya koagulimit të qafës së mitrësKjo taktikë - një mënyrë krejt të re për trajtimin e erozionit mitrës qafës së mitrës. Parim i veprimit të saj është i bazuar në faktin se të prekur plazmës indeve që ndikon, e cila mbahet jonizues argon. Kjo procedurë nuk kërkon ndonjë kontakt apo instrumentet tym humbur ose zhuritje e indeve djegur, ju mund të mbani nën kontroll thellësinë e shtresës së punueshme të epitelit. Arhonoplazmennaya koagulimit i erozionit qafës së mitrës - është pothuajse teknikë pa dhimbje, pas së cilës plaga plotësisht shërojnë në dy muaj. Për herë të parë ju duhet të heqin dorë nga seksi dhe shkarkimin e mundshëm të rëndë. Planifikimi mund të konceptoj brenda gjashtë muajve pas procedurës.


Sindromi Koahulyrovannoy qafës së mitrësMe këtë koncept ballafaqohet me një grua që pësoi një mënyrë për të eliminuar erozionin e mitrës mitrës. Kjo do të thotë se vendi ishte mbresë zazhyvshey erozioni, por jo sëmundje e re qelizë. Por në qoftë se koahulyrovannaya qafën e mitrës u shpëtua nga faktorë të sëmundjes provokuar, të tilla si virus, bakterie apo infeksion, ajo është mjaft e mundur që përsëri "ishte nisur."