Ushtrimin me mosveprim të mitrës

Heqje e mitrës shpesh kontribuojnë në të humbura elasticitet muskujt e legenit.
Shenjë e parë mund të jetë tërhequr dhimbje në bark, por gruaja mund t'i atribuohet PMS, inflamacion, ovulacionit, ose nuk japin ndonjë rëndësi për këtë.

Më pas shtoi vështirësi urinimi (ose anasjelltas, mosmbajtjeje), gjakderdhje jashtë ciklit menstrual, ndjesi të huaj trupi në vaginë, dhimbje gjatë kontaktit seksual.

Kur të fillojë gjimnastikë me mosveprim të mitrës?Megjithatë, vizita të rregullta tek gjinekologu, mjeku informon gruaja lëshim të mitrës në fillim. Në këtë rast, rimëkëmbja mund të kryhet me ushtrime të veçanta me mosveprim të mitrës, trajtim spa dhe parandalimin e mëtejshëm. Ushtrime për të forcuar muskujt e legenit kat, është e rëndësishme për të bërë ato rregullisht për të marrë rezultate pozitive.

Si të bëni gjimnastikë me mosveprim të mitrës?Ushtrime terapeutike në fshirjen e efektit pozitiv mitrës në të gjithë trupin. Këtu janë disa ushtrime të dobishme.


  • Mbajtja e procesit të urinimit muskujve vaginale kohë.

  • "Biciklete". Ushtrim është kryer shtrirë në shpinë. Rotate ngritur dhe vendosur në gjunjë.

  • Rrudhë muskujt vaginale si në qoftë brenda, duke mbajtur një tension të 8-10 sekonda dhe lirimin e mbrapa.

  • Në pozicionin "Birches" (në këmbë mbi blades, këmbët obperty në mur), për të kryer këmbët alternative të kalimit, ndërsa muskujt tendosje të vaginës. Duhet përsëritur të paktën 10 herë.  • Gjithashtu kjo ushtrime mund të kryhet në mosveprimet e organeve të brendshme. Dhe në mënyrë që të mos ketë për të përdorur masa drastike për të rivendosur në mitër, gratë duhet të heqë peshat më të vogla, të rregulluar dietë për të shmangur kapsllëk. Dhe sa më shumë që ju do të kryejnë gjimnastikë në mosveprim të murit të mitrës, aq më shpejt trupi do të shërohen, dhe parehati zhduket.