Hynestryl me mitrës

Fibroids është një sëmundje tumor. Dimensionet e këtij lloji të tumoreve mund të shkojnë nga disa milimetra deri në 25 cm. nuk ka krijuar ende shkakun e kësaj sëmundjeje, por ka spekulime se është shkaktuar nga trazirat në rregullimin hormonal të grave.
Ka mënyra të ndryshme për të trajtuar fibroids, duke përfshirë medikamente. Një prej barnave të përdorura për trajtimin e mitrës është Hynestryl.
Sipas udhëzimeve Hynestryl përdorura në madhësi mitrës leiomyoma për 12 javë. Hynestryl medikament vjen ne forme tabletash, në të cilën mifepristone substance aktive që vepron në receptorët, blloqe veprimit të progresteronit hormoneve.

Sepse rëndësia primare në zhvillimin e fibroids janë hormonet seksuale, duke përfshirë progesterone, ajo redukton bllokuar madhësinë tumorit dhe ndalimin e rritjes.
Në mënyrë tipike, kursi i terapisë me mitrës Hynestrylom zgjat tre muaj. Ajo duhet të marrë një tabletë të drogës në ditë.

Efektet anësore Hynestryla


Pacientët në Hynestryle përmbajë një tregues që ajo mund të shkaktojë efekte të ndryshme anësore. Kështu, të drogës mund të shkaktojë reaksione neurologjike, dhimbje koke dhe marramendje; i sistemit të tretjes - diarre, nauze, të vjella; sipas gjinisë - amenorrhea dhe abuzimit në ciklin. Gjithashtu, kur të marrë Hynestryla mund të jetë në formën e urtikarie alergjike dhe hipertermia, dhimbje dhe ndjesi të pakëndshme në bark të ulët, dobësi.

Kundërindikimet Hynestryla


Ky medikament ka contraindications saj. Ai nuk ishte obligim për:

 • anemi;

 • inflamacion i aparatit gjenital femëror;

 • shtatzënisë dhe laktacionit;

 • Çrregullime Hemostatic;

 • Glukokortikosteroidet terapi afatgjatë nëse pamjaftueshmëri veshkave;

 • porphyria;

 • Tumoret ovarian;

 • Dështimi i funksionit renal ose hepatik;

 • patologji të rënda extragenital;

 • hyperplasia endometrial;

 • miomes submucous nyjet vendndodhjen;

 • rritur ndjeshmërinë ndaj pacientit myfeprystonu trupit;

 • Madhësia leiomyoma prej më shumë se 12 javë shtatzënë.


 • Drogës duhet të përdoret me kujdes në rast të sëmundjeve që lidhen me sëmundje kardiovaskulare.