Tubi fallopian Hydatyda

Gjatë tub hydatydoy fallopian duhet të kuptojnë cysts të shumta të vogla, të përqendruara në pjesën skajor të tuba fallopiane dhe cilindrike të veshura ose të epitelit kub.
Hydatyda duket si arsim në këmbë, e cila ka një formë të rrumbullakët. Ky fenomen është manifestuar përmes laparoscopy.
Formimi cistike të mbushura me lëng. Struktura e tyre është e karakterizuar nga muret e hollë. Hydatyta, ka madhësi të vogël, nuk e mbajnë rrezikun për shëndetin dhe nuk shkakton ndërhyrje të krijoj. Megjithatë, mbi një prag të sigurt, edukimi mund të bëhen shkaku rrënjë pengimi i tubave fallopiane. Kjo shkelje shkakton varfëri femra. Një tjetër rezultat i pakëndshëm është hidatidy rrotullim e saj, një simptomë e cila është dhimbje e rëndë që është ndjerë në ijë. Siç tregohet hidatidy operacion trajtimi tilting.

Hydatyda - Simptomat
Tub Hydatyda nëse diametri i saj është të paktën 2-3 centimetra fillon të tregojë veten dhemb karakter dhimbje. Grua ndihet pakëndshme, si në segmentin e poshtme e barkut dhe në ijë. Ndjesi të pakëndshme kujton veten e tyre gjatë raportit seksual dhe mund të zbuluar gjatë tendosje fizike.
Një grua mund të angazhohen në aktivitet fizik dhe të jenë seksualisht aktive, në qoftë se ajo është gjetur hydatyda, por asnjë ankesë për shëndetin personal.

Shkaqet kryesore të hydatydu fallopian tube


Shkaqet më të zakonshme janë:

  • kirurgji;

  • Depërtimi i femrave infeksionit organeve seksuale.


  • Trajtimi Tubi fallopian hidatidy


    Trajtimi hidatidy kryhet përmes operacionit laparaskopike, gjatë së cilës formimit vыluschyvaetsya cistike.