Amputim i qafës së mitrës

Sot, ka disa mënyra për të kryer operacione të tilla si prerja e qafës së mitrës. E gjitha varet nga ku lokalizohet procesin patologjike që kërkon kirurgji. Për shembull, kur hipertrofia në dispozicion në mjekët tipit follikulyarnomu zakonisht kalojnë vetëm një pjesë vaginale amputim. Kjo prodhon dy buzët pykë prerje os mitrës.
Llojet e operacioneve

  • Konike kirurgji qafën e mitrës amputim është që të kryhet në endoservicitis. Sëmundja shpesh shoqërohet me polyps qafës së mitrës, të cilat shpesh përsëritet.

  • Në vazhdimin e mitrës mitrës, duke rezultuar në paraqitjen e hypertrophy, aktet mitra e hendekut gjinor që mund të çojë në humbjen e saj. Në raste të tilla një amputim të lartë të qafës së mitrës.

  • Shtatzënia pas amputations tilla të mitrës mitrës nuk ndodh. Për shkak se operacioni është kryer kryesisht në gratë që janë të përmuajshmet e grave moshën jashtë, ose nuk planifikojnë të kenë më shumë fëmijë.

  • Në amputim qafës së mitrës dysplasia kryer atë vetëm kur sëmundja shoqërohet me tumoret që kërcënojnë jetën e një gruaje.

  • Kur hypertrophy dispozicion dhe deformime anatomike e qafës së mitrës amputim kryer nga Shturmdorfu.


  • Në kryerjen e operacioneve amputim të qafës së mitrës mund të përjetojnë gjakderdhje rezultuar operacion kompleks.
    Stërvitje
    Para operacionit, i cili synon të amputim të qafës së mitrës, janë duke u përgatitur karakteristikë e të gjitha operacioneve vaginale. Kur dispozicion rrit sekretimin e qelb nga kanali i qafës së mitrës ose douching vaginal emëruar banja me përdorimin e zgjidhjeve mjekësore.