Fashë me mosveprim të mitrës

Fashë me mosveprim e mitrës janë përdorur për të mbështetur përkohësisht në mitër në legen. Për shembull, shpesh pas lindjes periudha e nevojshme për të rivendosur dhe forcuar muskujt që kryejnë këtë funksion. Në këtë rast të shërbejë si një asistent fashë të mirë. Gjithashtu përdoret në mesin e grave të vjetra. Fashë gjinekologjik me mosveprim e mitrës është pothuajse nuk ndryshon nga fashë e zakonshme për të mbështetur zgavrën e barkut. Por Karakteristikë e saj është se ajo është bërë në formën e brekë. Që mbështet jo vetëm anash, por edhe në bigëzim.

Duhet të theksohet se fashë me mosveprim të mitrës mjet shumë efektiv, por është më mirë për të plotësuar gjimnastikë mjekësore. Por përdorimi i një listë e fashë mitrës është më shumë karakter ndihmëse. Për më tepër, në disa raste është më mirë të përdorë kirurgji.

Si te zgjidhni dhe të veshin një fashë për kancerin?


Tani të shohim se si të zgjedhin një fashë në mitër dhe që është e nevojshme për të marrë parasysh faktin do të varet nga efektivitetin e procedurës. Pra:

  • Është e rëndësishme për të zgjedhur madhësinë e duhur. Mos urdhërojë një fashë në mitër nëpërmjet blerjeve online, edhe në qoftë se ju e dini masën tuaj. Modelet gomat janë të ndryshme. Ne duhet të zgjedhin një që do të kryejë funksionin e tij të mirë dhe nuk krijojnë siklet. Prandaj, ne duhet të përpiqemi.

  • Mirë fashë zgjedhja e bërë nga pëlhura natyrore. Ata janë më të këndshme dhe do të lejojë lëkurën të marrë frymë. Sintetike pse më e lirë, por që duke i dhënë fund të gjitha përfitimet e tyre.

  • A nuk veshin një afat fashë, mundësisht gjatë ditës nëse është e mundur në mënyrë periodike hiqni fashë. Por në çdo rast, periudha e veshur fashë për të mbështetur në mitër nuk duhet të kalojë 12 orë. Fashë konstante veshur mund të çojë në relaksim të madh dhe sagging muskujt e murit të përparmë të barkut dhe legen.


  • Fashë postoperative


    Fashë e nevojshme në periudhën postoperative për të parandaluar dallimet seams dhe shërimin më të mirë. Kohëzgjatja e veshur zakonshëm pas hysterectomy varet mbi të cilat qasja është bërë me anë të operacionit. Për shembull, laparotomy duhet të veshin një fashë për rreth 2 muaj, pastaj gradualisht të rifillojë aktivitetin fizik.