Эkzoprotez gjirit

Largimi i gjirit - një pikëllim i madh për çdo grua. Por kur vjen puna për të shpëtuar jetën, ne duhet të marrë një vendim të vështirë. Kirurgji plastike moderne është në gjendje të privojnë një grua nga komplekset rreth mungesës së gjinjve. Rindërtues mammoplasty - rindërtimin e gjirit duke vendosur implante silikoni, ka qenë prej kohësh praktikë e zakonshme pas mastectomy në mbarë botën. Për fat të keq, instalimi endoprosthesis nuk është gjithmonë e mundur, përveç kësaj, transaksioni është jo të gjithë mund të përballojë.

Hide mungesa e gjoksit për të tjerët në këtë rast ndihmon эkzoprotez kancerit të gjirit.

Çfarë эkzoprotez?Эkzoprotez gjirit - është protezë jashtme e cila është e bërë prej plastike me mbushes silikoni. Kjo marrëveshje ndihmon të fshehur gruaja pasojat iu nënshtrua operacionit mastectomy. Kjo është e rëndësishme për gruan që do të ndihen më të sigurt, dhe të tjerët.
Mjekët - mammologist rekomandojmë veshur эkzoproteza të gjitha gratë që kanë pasur një operacioni për heqjen gjëndrrat e qumështit. Jo vetëm anën estetike të gjëra, por edhe shëndetësor. Nëse hiqet një të gjirit, kjo çon në një rishpërndarje të barrës mbi supet, shpinë, muskujt e gjoksit. Rezultati mund të zhvillojnë komplikime të tilla si dhimbje, stres, deri në lakim të shpinë. Veshur эkzoproteza promovon shpërndarjen e duhur ngarkesës dhe privon gratë nga probleme të panevojshme.

Si mund эkzoprotezyrovanye?


Kur veshur эkzoproteza për gratë është e domosdoshme që ai nuk ka kryer ndonjë siklet. Me zgjedhjen e një protezë gjirit është e angazhuar ekspert pasi shqyrton gruan dhe matjet përkatëse. Varësisht nga karakteristikat e strukturës së trupit dhe qëllimin e mastectomy të vazhdueshme, mjeku mund të ofrojë pacientit një zgjedhje e dy llojeve ekzoproteziv: simetrike dhe asimetrike, i cili mbush boshllëkun e jo vetëm gjirit, por edhe vjen në sqetull.
Për të rregulluar эkzoproteza të përdorur të brendshme të veçantë - bra me xhepa të mbyllura, e cila është e ngulitur zemrat artificiale. Në эkzoproteza swimwear bra janë të ngjashme me gratë pas mastectomy nuk ndjehen të fyer dhe për të udhëhequr një jetë aktive, mos hezitoni të zhvishet.