Fibroids gjirit

Breast - Zona rritur vëmendjen në trupin e çdo gruaje. Për shkak të funksionimit të saj të plotë dhe shëndetin varet jo vetëm të duken tërheqës në sytë e gjinisë së kundërt, por së pari me sukses të ushqyer fëmijët e tyre. Megjithatë, për fat të keq, për shkak të shumë faktorëve zemrat e të prirur për sëmundje të ndryshme, për të identifikuar se kush është me anë të ekzaminimit mjekësor. Shpesh numri i zotëruar kancerit fibroids gjirit.

Shkaqet e fibroids gjiritNë praktikë mjekësore nën fibromë gjirit kuptohet zakonisht si një entitet beninje që përbëhet nga ind lidhës. Në mënyrë tipike, ajo ka veti të dal në indet fqinje, pengon njësitë e mesme dhe rritja intensive nuk është e ndryshme.
Shkaku më i zakonshëm i kancerit të gjirit fibroids është konsideruar si një çekuilibër hormonal, i shoqëruar nga stresi, jeta parregullt seksuale, problemet në marrëdhëniet personale dhe familjare. Përveç kësaj, faktorët e rrezikut përfshijnë:


 • çrregullime endokrine;

 • inflamacion kronik;

 • lindjes e komplikuar, menopauza;

 • Sëmundje tëmth trakt;

 • predispozicion gjenetik;

 • mbipeshë. • Fibroids kancerin e gjirit - simptomat dhe trajtimi  Intrigue e sëmundjes shtrihet në mungesë të gjatë të ndonjë simptomave klinike. Shumica e grave e di në lidhje me kancerin e gjirit mitrës gjatë inspektimit rutinor apo pas zbulimit të një vulë qetë në vetë-ekzaminim. Nëse fijor është e madhe, ajo mund të manifestohet si dhimbje para menstruacioneve.

  Sa për fibroids trajtimin e kancerit të gjirit, mjekët gjithnjë e praktikuar heqjen e arsimit përmes një prerje të vogël. Në kryerjen e një operacioni në kohë janë të gjitha shanset për të ruajtur pamjen estetike dhe funksionalitetin e gjirit. Gjithashtu, mund të ketë trajtime konservatore, të cilat janë të destinuara për të drogës hormonale dhe jo-hormonale për të rregulluar pacientin.
  Fibroids gjirit sigurisht jo sëmundje shumë të rrezikshme, por mund të japë një shumë të shqetësimit, kështu që çdo grua duhet të marrë masa për të shmangur këtë problem. Gjegjësisht plotësisht të relaksoheni, hani drejtë, kur është e mundur të shmangur stresin, ndaluar pirjen e duhanit dhe rregullisht i nënshtrohen ekzaminimeve parandaluese.