Proteza gjirit

Pa dyshim, proteza gjirit dhe të brendshme të veçantë - është një fazë e rëndësishme e rehabilitimit pas operacionit. Gjithashtu protezë përdoret kur një grua nuk është i kënaqur me formën apo madhësinë e gjirit.

Llojet e proteza gjirit


Protezë pas largimit të gjirit mund të ndahen në dy grupe:

 • эkzoprotez gjirit - dmth proteza për përdorim të jashtëm;

 • Implante të gjirit, për përdorim të jetë kirurgji.


 • Эkzoprotezyrovanye gjirit siguron fut jashtme dhe overlays që imitojnë gjoks. Ajo protezat, i përshtatshëm për t'u përdorur. Pjesa më e madhe brenda saj është e mbushur me xhel silikoni. Në të prekur, pamja dhe ngjyra e një protezë është i ndryshëm nga gjiri normale. Me një shumëllojshmëri të, ju mund të zgjidhni të drejtën sipas peshës dhe madhësisë эkzoprotez. Kjo protezë, simulon gjëndrën e qumështit të largët, ndihmon për të mbajtur një qëndrim korrekt. Më vonë ajo parandalon shfaqjen e dhimbjeve të muskujve dhe problemeve mbrapa.

  Endoprosthesis gjëndrrat e qumështit që përdoren për rindërtim organet e largëta apo arsye estetike. Në këtë rast, materiali për protezë mund të shërbejë pëlhurë e tyre ose implantet artificiale. Të protezave më të zakonshme janë skeleti i ngjeshur me mbushjen e brendshëm në një xhel silikoni të veçantë, ku permbajtja ekzoproteziv. Protezë tilla gjirit ndihmon për të eleminuar defekt lindur kozmetike.

  Proteza gjirit femrash


  Proteza moderne përsëritet formë natyrore dhe duket e natyrshme. Por, për më shumë komoditet për proteza gjirit bra kërkohet që ka karakteristikat e mëposhtme:


 • kap edhe protezë, duke e mbajtur në ndryshim e tij dhe humbje;

 • gota të veçanta formë qepje mund të fshehin praninë e protezë.


 • Në ditët e sotme çdo grua që ka pësuar një mastectomy mund të zgjidhni rroba të përshtatshme për çdo shije. Veçori e këtij sytjena është disponueshmëria e xhepat e veçanta të dizajnuara në mënyrë specifike për të veshur protezë. Gamë të gjerë të produkteve ju lejon të zgjidhni një model të përshtatshëm për çdo rast, nga sportive bra me gjethe fieri. Ky brendshme mbështet proteza gjirit dhe ju lejon të ndjehen të sigurt.

  Në të brendshme swimwear origjinale mund të blihen për një implant gjirit, duke përfshirë edhe modelin e projektimit. Teknologji e qepura swimwear ofron эkzoproteza mirë fiksimit në gota bust. Një protezë sigurt fshehur praninë e ndihmuar ngjyra të ndritshme që janë tendencat e qëndrueshme.