Gjëndra shtesë shtyjnë mënjanë nën krah

Disa nënat e reja me ardhjen befasuar për të gjetur qumësht në një petë të madhe nën krah, e cila e rrit dhe në përgjithësi sillen cuditerisht. Sigurisht, kjo është një shkak i rëndësishëm për panik, sepse është e vështirë për të marrë menjëherë se e tëra nën krah mund të jetë i gjirit shtesë. Impulsi i parë - për të parë mammologist jetë më e saktë, pasi që vetëm një mjek mund të përcaktojë nëse është podmыshechnoe edukimi një tumor apo nyjet limfatike përflakur.
Nëse ultratinguj gjirit zbuloi se sqetull është më shumë fetë, mos kini frikë. Nuk ka asgjë të rrezikshme në lidhje me të. Një çuditshme pak, por për jetën dhe shëndetin asnjë rrezik nuk është.

Zemrat shtesë - cen


Zemrat shtesë në lidhje me anomali gjoks. Segmentet shtesë janë shpesh në zonën underarm. Disa vajza të mësojnë në lidhje me karakteristikat e tyre, shumë kohë para lindjes së fëmijës, kur ai shfaqet në mjekun apo grimcave të dukshme me sy të lirë. A është kjo e drejtë në krahun e tij të quajtur kanalet e qumështit, e cila mund të duket si një puçërr të zakonshëm.
Gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes kjo anomali bëhet e dukshme. Në një pjesë të mëtejshme të gjirit, si të gjitha zemrat vjen qumësht, të cilat mund edhe të dalë nga të miut, ose kur ju qëndroni në kanalin.

Pjesë shtesë e kancerit të gjirit - çfarë të bëni?


Nëse kanceri shtesë shfaq gjatë laktacionit, detyra kryesore për lactating gratë - për të monitoruar gjendjen e grimcave të shmangur stanjacion në qumështin e tyre. Kjo nuk është mirë që të përpiqen për të stimuluar gjëndër dhe pastaj qumësht eventualisht të pushojë për t'u angazhuar në të. Nëse kjo nuk funksionon, atëherë ju keni nevojë për të shprehur qumësht të butë dhe duke përdorur masazh dëbuar atë nga parandalimin e kancerit të lactostasis dhe mastitë.
Pas laktacionit kanceri shtesë mund të reduktohet në një gjendje plotësisht undetectable dhe nuk do të bëjë ndonjë shqetësim të pronarit të saj. Por ka një tjetër mundësi, kur grimcat janë ende të dukshme, por kur ata të reduktuar underarm lëkurës shembet. Në këtë rast, me kërkesë të grave të shpenzojnë të hequr grimcave të tjera të kancerit të gjirit. Operacioni është bërë nën anestezi të përgjithshme, dhe periudha e rimëkëmbjes zgjat nga 2 javë deri në një muaj.

Në përgjithësi, mjekët janë të këshilluar që të mos prekë grimcave të panevojshme, në qoftë se ata nuk do të ndërhyjë dhe nuk prishin pamjen e trupit të femrës. Për gjëndra shtesë mammologist rekomandojmë vetëm shikuar dhe shpesh i nënshtrohen ultratinguj gjirit.