Pse ndarë urina pasi pika urinim

Shtatzënia, lindja, menopauza, struktura defekt dhe dështimi i muskujt e uretrës, mosha - ndonjë organ femra mund të dështojë në funksionimin e fshikëzës, rezultat i cili do të jetë urinës pas urinimit. Më shpesh kjo ndodh kur ju qeshni, kollë, stresi, seksi dhe përfundimisht çon në zakompleksovanosti dhe ndjenjat e inferioritetit.

Pse ndarë urinë pas pika urinimit?


Mjekët ndani gratë që vuajnë nga rrjedhjet e urines pas urinimit në disa grupe:


  • Shfaqja e pika të urinës pas urinimit ndodh gjatë shtatzënisë dhe lindjes.

  • Infeksioneve dhe sëmundjeve të traktit urinar - ndërsa dripping urinës pas urinimit, dhe procesi është i shoqëruar me një ndjesi djegie dhe dhimbje.

  • Mosmbajtjeje funksionale me moshën është reduktuar kapacitetin e fshikëzës dhe rrit aktivitetin e saj.

  • Rrjedhje totale urinës pas urinimit - rezultat i shkeljes së integritetit të fshikëzës nga lëndimeve dhe operacioneve, pamjen e fistula midis uretrës dhe vaginës, heqjen mitrës.

  • Intersticiale cystitis - nje inflamacioni kronik i fshikëzës.

  • Gurë kanceri - me zgjedhjen pas urinimi në femrat të shoqëruara me dhimbje në legen, të pranishme në mpiksjen e gjakut e urinës.

  • Çrregullime të trurit dhe palcës kurrizore - si pasojë e traumave, sulm në zemër, goditje përzgjedhje është mbetje pa ndjenja e urinës pas urinimit.


  • Trajtimi i rrjedhjes urinës pas urinimit


    Së pari, zbulimin e devijimeve duhet të kontaktoni urohinekoloha me qëllim të ofrimit të testeve (gjaku, urina) dhe të kryejë një ekzaminim të plotë (ultratinguj, cystography, cystoscopy, etj). Në bazë të barnave të caktuara të kursit ose kirurgji.