Simptomet e fshikëzës

Sëmundjet e fshikëzës urinare të grave - një problem që lind shumë shpesh. Kjo është për shkak të faktit se gratë janë uretrës shumë më e shkurtër se sa burrat, dhe për këtë arsye lehtësisht depërton infeksion në fshikëz, duke shkaktuar lezione infektive të trupit. Përveç kësaj, shumë sëmundje janë shkaktuar nga jetese fshikëz, kequshqyerja, konsum të pamjaftueshëm lëngjeve.
Shumica prej nesh e di se si të lënduar një simptomat fshikëz e sëmundjeve të veçanta është e vështirë për të thirrur, si sëmundja më e mundur. Le të shqyrtojmë këtë çështje.

Simptomet e sëmundjeve që ndikojnë në fshikëz


Simptomet e fshikëzës neurozë
Neurozë e fshikëzës zakonisht ndodh në njerëz të moshës. Shfaqje kryesor i sëmundjes, mur irrituar fshikëzës, elasticitet humb, si edhe unazor i fshikëzës. Pacientët ankohen se ata duan të ushtrojnë pa shkaktojnë urinim, të bëjë atë shpesh dhe zakonisht bezrezultatyvno. Shpesh ka situata mosmbajtjeje, është një shoku që të mbulon me turp, vetë-dyshim.

Simptomet e fshikëzës Endometrioza
Sëmundja shpesh ndodh si rezultat i Endometrioza kancerit ovarian. Është vërtetuar se qelizat эndomentryya, duke përfshirë prekur, mund të "udhëtimit" anë të trupit të gruas, duke shkaktuar эdometryoz organe të ndryshme. Simptomat e Endometrioza, në lidhje me fshikëz - një ndjenjë e shurdhim në bark, e cila e rrit si ne i afrohemi e "ditët kritike". Urinim është e dhimbshme dhe shumë shpesh. Ajo mund të jetë aq dysuria, dhimbje në fushat përkatëse që radiating në rektum.

Një fshikëz të ftohtë - Simptomat
Nëse fshikëz është e ftohtë, atëherë gjuha shkencore flasin për inflamacion të tij. Ashtu si me çdo inflamacion, nuk është një ndjenjë e vazhdueshme e fshikëzës del nga shtrati, urinim i shpeshtë bërë të padurueshme. Urinim të dhimbshme.
Simptomet e tumoreve fshikëz
Tumoret në fshikëz mund të jetë edhe beninje dhe malinje. Ky tumor mund të jetë edhe i brendshëm dhe sipërfaqësore. Simptomet e tumoreve fshikëz e mëposhtme: paraqitjen e gjakut në urinë, çrregullime të urinimit, dhimbje që dalin në zonën pubike, dhe u përhap gradualisht në tërë legen rajonit.

Kripërat në fshikëz - Simptomat
Kripërave në urinë ndodhin, shpesh për shkak të kequshqyerjes. Ata janë excreted zakonisht në urinë, por mund të mbetet për të formuar gurë. Shenjat e kripës në urinë - urinë re, të ndryshojë ngjyrën e saj të kuqe, dëshirën e shpeshta të urinoj, dhimbje prapa dhe të ulët.
Simptomet e sindromi fshikëz nervoz
Sëmundja manifestohet në urinim të shpeshtë të dhimbshme, sidomos gjatë natës, ndjenjë konstante që fshikëza nuk është bosh.

Simptomat e tuberkulozit fshikëzës
Simptomë kryesor i tuberculosis - urinim dhimbje me pranine e papastërtive të gjakut në urinës.
Simptomat e sklerozës qafës fshikëz
Ka shenja të urinimit të vështirë, cystitis kronike dhe pyelonephritis. Fshikëz mosfunksionim - Simptomat që gjithmonë shoqërojnë sklerozë fshikëz.
Simptomet e rërës në fshikëz
Nëse fshikëz është rërë, ajo mund të shfaqet në cystitis vazhdueshme, ndjenja dhimbje gjatë urinimit.

Nëse jeni të rrënuar nga spazma e fshikëzës, simptomat mund të përfshijnë kërkojnë të shpeshta dhe të dhimbshëm të zbrazët fshikëz, nuk japin rezultate, e cila kthehet në mosmbajtjeje.
Me sa duket, ndonjë sëmundje nga simptomat fshikëzës çështje të ngjashme. Vetëm nëse një fshikëz ia plas, simptomat do të shprehet në dhimbje të mprehtë, derisa shoku.