Kruarje në uretrës

Ndonjëherë femra ka një ndjenjë të pakëndshme si kruarje në uretrës. Pavarësisht nga arsyet për shkak të saj, ajo është shkak për ankesë të detyrueshme për një specialist. Nëse kruarje në uretrës, ajo mund të jetë një simptomë e një alergjive konvencionale dhe sëmundjeve më të rënda të sistemit urogjenital.

Shkaqet e kruarje në uretrës


Më parehati në uretrës provokuar lloje të ndryshme të infeksioneve të traktit urinar të shkaktuara nga Chlamydia, Trichomonas, gonokoku, Staphylococcus, E. coli.

Kruarje dhe djegie në uretrës - shenjat kryesore të infeksioneve gjenitale dhe urethritis. Nëse uretriti shkakton simptoma të ngjashme, pacienti në fjalë për thirrje të shpeshta për të zbrazët fshikëz dhe dhimbje gjatë këtij akti.
Kruarje në zonën e uretrës është në shumicën e rasteve e vetmja shenjë e sëmundjes, si simptomë e hershme të trichomoniasis dhe gonorre.
Në disa raste, si arsye për shfaqjen e kruhet në uretrës, duke vepruar cystitis. Inflamacion në fshikëz zhvillon, në qoftë se ai merr një infeksion, të tilla si E. coli. Nga kruarje në këtë rast u bashkua me urinim të shpeshtë dhe të dhimbshëm, mosmbajtjeje, dhimbje në ijë.

Kruarje në uretrës - shoqërues i vazhdueshëm i sëmundjeve të tilla të përhapura si candidiasis urogjenital, i cili është një origjina fungale. Sëmundja e rrezikshme komplikimet e tij, duke përfshirë cystitis dhe urethritis.
Nëse kruarje në uretrës sjell shqetësim më shumë se 24 orë, ajo është e shoqëruar nga një lloj i ndarjes, urinim i shpeshtë ose ekziston mundësia më e vogël e kontraktimit infeksionet seksuale, atëherë të jetë i sigurt për të vizituar mjekun, i cili diagnostikuar sëmundjen dhe për të marrë masa për trajtimin e saj.