Djegia në uretrësKohë e mirë e ditës! Kohët e fundit, unë gjithmonë ndjehen të kërkojnë për të urinoj. Duket se urina akumulon në afërsi të kokës dhe shkakton ndjesi të padurueshme djegie në uretrës. Ju lutem më tregoni se çfarë është dhe si të luftohen kjo.
Shanset janë që ju vuani nga simptomat e cystitis ose urethritis. Kjo sëmundje, e cila po shërohet lehtë plotësisht. Regjistrohu për të konsultoheni me një urolog, ai do t'ju përshkruajnë një trajtim.
Mirë se vini! Disa javë unë nuk mund të shpëtoj prej shqetësimit dhe djegur në uretrës. Kaluar provimin në urolog rrethit, kaluar të gjitha testet e nevojshme, nuk anomalitë ata nuk kanë. Sekrecion mbjellje prostatës tregoi Enterokoket dhe streptokokët 10/2 10/4 shkallë shkallë. Mjeku siguron, nuk thotë asgjë të keqe me këtë, por dhimbja nuk e kam kaluar.

Djegia në uretrës mund të provokojë Streptococcus 10 në 4 gradë. Por në rastin tuaj unë nuk do të flasim për një shkak të shqetësimit në uretrës, si Streptococcus u zbulua vetëm në sekretimit të prostatës, jo në spermë. Ju duhet të bëni një shpifje të përgjithshëm nga uretrës, chetыrehstakannuyu mori një mostër nga uretrës dhe praninë e organizmave të ndryshme. Por inspektimi është e këshillueshme që të kthehet në sëmundje veneriane.
Mirëdita! Jo shumë kohë më parë unë kam qenë kulpitom sëmurë, për shkak të cilat ka pasur një ndjesi djegie pas urinimit. Shërohet trashje dhe pasojat e saj - siklet në uretrës - mbeti. Terzhinan urdhëroi mjeku pas marrjes së një ndjesi djegie e cila kaloi. Në fillim të vjeshtës, ajo u shfaq përsëri, por para se të shkojnë në tualet. Jeta ime seksi është rregullsinë e ndryshme, edhe pse partneri im në përhershme verifikuar. Iniciuar partner të plotë provim - kjo është normale. Që nga janar të këtij viti, unë pranoj lyndynet 20 ankesat e djegies u shfaq vetëm në muajin gusht. Mbajtje urinar ka dhimbje gjatë procesit, too. Në pasdite, shpesh vuajnë nga dhemb dhimbje në buzët gjenitale. Ju lutem më tregoni se ndoshta unë kam një lloj të sëmundjes?

I dashur Maria! Për të përjashtuar patologji urinar Ju duhet të bëjë një urinalysis të plotë, mori hendikep dhe ndjeshmëri ndaj antibiotikëve. Ju duhet gjithashtu të bëjë me ultratinguj e veshkave dhe të fshikëzës. Provoni disa ditë për të mbajtur një ditar të urinimit, dhe së bashku me urolog rrethit të analizuar gjetjet. Është e mundur që ju do të duhet shqyrtim të mëtejshëm.
Vitet e 12 Unë rregullisht (rreth dy herë në muaj), të ndjehen një ndjesi djegie në uretrës pas urinimit një minutë. Nuk ka shenja të tjera të ndonjë sëmundje jo. Por kohët e fundit unë fuqimisht zmok siklet pastaj të shpeshta. Kohët e fundit analizat nuk janë dhënë me qira, por e fundit (vënë rreth gjashtë muaj më parë) treguan nivele të larta të kripërave në urinë. Ndoshta kjo është shkaku i shqetësimit kripe?

Sir Alexander! Përshkruani simptomat tuaja mund të jenë shenja të sëmundjeve urological për të diagnostikuar të cilat duhet t'i nënshtrohen një ekzaminim të plotë nga një specialist. Kripërave në urinë - jo një tregues, ndjekur nga prania ose mungesa e sëmundjes nuk mund të gjykohet. Kontaktoni urolog tuaj ose andrologist kompetent.