Shenjat e inflamacionit të fshikëzës

Me shenja të inflamacionit të fshikëzës njohur për shumë. Këto simptome të pakëndshme shkelin ritmin e zakonshme e jetës, puna ndërhyjë në ritmin normal. Ajo mund të jetë e thyer dhe gjumë. Si rezultat, nuk është rritur nervozizëm, ankth, lodhje.

Arsyet për shenjat e inflamacionit të fshikëzës


Simptomet e ftohjet fshikëzës nuk duket nga hipotermi dhe bakteret bllokuar në sistemin urinar. Kështu nuk ka dëme në mukozën rreshtim mur fshikëz. Kjo është hipotermi, këmbët e lagësht dhe duke u ulur në sipërfaqe të ftohtë - vetëm një faktor kontribues për ndodhjen e sëmundjes. Këta faktorë përfshijnë stresin, tensionin nervor, lodhje kronike, të pamjaftueshme dhe të ushqyerit paekuilibruar.

Shfaqja e sëmundjes-fshikëz është sepse mukoza e dëmtuar është e ekspozuar ndaj irrituese veprimin e urinës. Normalisht, urina është reagimi acid ose pak acid. Si njeh, në praninë e inflamacionit ndryshon pH e urinës. Kjo bëhet alkaline. Ky mjedis është e favorshme për kultivimin e mëtejshëm të mikroorganizmave.

Simptomet kryesore të infeksionit fshikëz


Tani më të analizuar, shenja të infeksionit të fshikëzës janë më të zakonshme. Pra, nëse ju proholov fshikëzës, Karakteristikat kryesore:


  • Dhimbja është shpesh konstante. Nëse dhimbje fshikëz, atëherë ky tipar është vend i dhimbjes lart nyjeve publikë. Natyra e dhimbjes është zakonisht tërheq, dhemb. Si plotësuar dhimbje fshikëz intensifikuar.

  • Nëse ka urinim të dhimbshme.

  • Kërkojnë të shpeshta të urinoj, ndonjëherë edhe e pamundur për të duruar.

  • Urina është excreted në pjesë të vogla.

  • Ethe dhe simptoma të tjera të dehjes. Ajo është më tipike për sëmundjet akute në inflamacionit akut dhe kronike.


  • Në probleme të tjera me simptoma të fshikëzës tregojnë si gjakderdhje gjatë urinimit, praninë e qelb, mbajtjes urinar. Ajo nuk mund të jetë vetëm shenja të fshikëzës sëmundje patologjisë dhe nuk përjashtohet nga uretrës dhe veshkat.
    Në shenjë e parë e sëmundjes së fshikëzës nuk është e nevojshme të vetë-mjekoj. Pas terapisë irracionale mund të çojë në komplikacione. Gjithashtu, një tranzicion në një kurs kronike sëmundje.