Display #
Title Author Hits
Catheterization fshikëz në gratë admin 400
Cystoscopy fshikëz në Grave admin 376
Dhimbje gjatë urinimit admin 405
Djegia në uretrës admin 448
Djegia pas urinimit admin 1553
Dobët fshikëz - çfarë duhet të bëjmë admin 452
Fshikëz diverticulum admin 372
Fshikëz instalacioni admin 363
Fshikëz neurogjenik në gratë admin 376
Fshikëz tepër aktiv admin 424
Gjaku gjatë urinimit në gratë admin 1548
Gurë në fshikëz - Simptomat admin 384
Inflamacion i uretrës admin 404
Inflamacion të traktit urinar admin 363
Instalacioni uretrës admin 340
Këputje e fshikëzës admin 373
Kruarje në uretrës admin 360
Ku është fshikëz admin 440
Leukoplakia fshikëz admin 385
Mbetet urinë pas urinimit admin 610
Mosfunksionim neurogjenik fshikëz admin 326
Mosmbajtjeje urinar në gratë më të vjetra admin 344
Mospërmbajtje e urinës kur kollitet admin 376
Ngathtësi fshikëz admin 378
Parehati në uretrës admin 368
Pezmatimi i fshikëzës në gratë admin 360
Pse ndarë urina pasi pika urinim admin 444
Rërë në fshikëz admin 400
Ruajtja dhe mungesa e urinimit admin 613
Sëmundjet e fshikëzës urinare të grave admin 367
Sëmundjet e traktit urinar admin 319
Shenjat e inflamacionit të fshikëzës admin 391
Simptomet e fshikëzës admin 372
Trajtimi i fshikëzës admin 393
Ultratinguj e fshikëzës admin 392
Uretrës Bouginage admin 347
Uretrës në gratë admin 398
Uretriti jospecifik admin 366
Urinar fshikëz - struktura admin 403
Urinim i pavullnetshëm admin 356
Urinim i rrallë në gratë admin 882
Urinim i shpeshtë admin 482
Urinim i shpeshtë tek gratë - shkaqet admin 460
Urinim në Grave admin 1011
Urinim të dhimbshme admin 351
Vështirësia urinimi te femrat admin 366
Zastudyla fshikëz - çfarë duhet të bëjmë admin 342
Zastudyla fshikëz - Simptomat admin 370