Labia kanceri

Labia kanceri kryesisht ndodh në gratë më të vjetra. Në këtë drejtim, e konsiderojnë shkaku ndryshimet kryesore hormonale dhe zhvillimin e proceseve degjeneruese në epiteli. Është gjithashtu e mundur ndikimi i HPV në zhvillimin e kancerit të buzëve seksuale.
Kjo sëmundje është mjaft e rrallë. Vlen të përmendet se humbja e Majora Labia, zhvillon më shpesh se kanceri i buzëve të vogla seksuale. Rreziku kryesor i sëmundjes është se ky vend është i mirë krovopostachayetsya. Përveç në rrjetin e enëve limfatike të zhvilluar mirë. Për shkak se tumori shpesh metastasizes.

Faktorët që kontribuojnë në zhvillimin e sëmundjes
Paraprijnë kancerit labia janë disa sëmundje. Të tilla si lythat gjenitale, vulvar dhe kraurosis leukoplakia. Këto shtete kërkojnë mbikëqyrje të rregullt për të parandaluar zhvillimin e kancerit.
Duhet të theksohet ndikimin negativ të faktorëve të mjedisit, praninë e shprehive të këqija, e stresit. Në efektet e përgjithshme në trup, ata mund të kontribuojnë në zhvillimin e kancerit të buzëve seksuale.
Manifestimet kryesore
Kanceri është e karakterizuar nga serbia minora kursin më të pafavorshme në krahasim me vende të tjera. Për shkak të afër nyjet limfatike inguinale, tumor shpesh metastasizes. Shpesh ndodh edhe në fazat e hershme të sëmundjes.

Cancer Simptomet Labia nonspecific. Ajo mund të jetë:

 • Acarim.

 • Kruarje.

 • Parehati në vulvë.

 • Pain. Kështu, më afër klitoris tumor është, sindromi më shumë dhimbje.

 • Prerje ënjtje e buzët prekura gjenitale.

 • Gjithashtu të jetë i hedh lëng vigjilent e lëkurës dhe kokës reduktimin e.


 • Kanceri Labia Manifest mund sipas llojit:

 • ulcerat me edges dehur dhe të ngurta;

 • formimi tumor, e cila ngrihet mbi sipërfaqen;

 • si një thellim;

 • në formën e infiltrimit ngurta prekje.


 • Cancer buzët gjenitale zakonisht nuk është e vështirë për të gjetur. Të paktën kjo tumorit komente mjaft mirë në dispozicion. Prandaj është e rëndësishme që të i kushtoj vëmendje për ndryshimin më të vogël. Për diagnozën e duhur - çelësi i trajtimit të suksesshëm.
  Trajtim, si shumica e kancerit, është heqja kirurgjikale. Gjithashtu radiotherapy nevojshme. Më pak e përdorur zakonisht kimioterapi.