Kanceri tumor - simptomat

Kanceri i mitrës - një sëmundje të rrezikshme për jetën. Shpesh kjo është një kohë e gjatë atje pa ndonjë shenjë. Çfarë duhet të lajmërojnë një grua? Midis fillimin e tumoreve mitrës dhe trajtimit është shpesh konsumon kohë. Simptomet e tumoreve të mitrës dhe vezoret rritur gradualisht, duke rezultuar në humbje të kohës së çmuar.

Simptomet e tumoreve mitrës • Paraqitja e shkarkimit. Bold janë të përziera me gjak, ekzemë, qelbur, mish baltë-ngjyrë, ngjyrë kafe.

 • Gjakderdhje. Gjakderdhje e rëndë menstrual, kur një grua nuk ka kohë për të ndryshuar pads, pamjen e gjakut në mes të ciklit apo gjatë menopauzës.

 • Pain. Kjo simptomë është e lidhur me shtrihen e mitrës në rritje tumor. Lokalizuara dhimbje shpesh në prapa, bark, të paktën në rektum apo fshikëz.

 • Simptomet nga organet e tjera: shkelje e urinimit dhe defekimit. Ka tumor rritje përreth indeve apo presion mbi ta në tumoret në rritje.


 • Simptomat e kancerit të mitrës


  Tumoret malinje e mitrës ka smeared simptomat. Shpesh shfaqja e simptomave të rënda në mënyrë të qartë flet për procesin e braktisjes. Për shembull, ndarja stinky detyrua të kthehet në një gjinekolog. Kjo është një shenjë e rënies së tumorit, kalbëzuar saj.

  Moti në raste të tilla shpesh të pafavorshme. Dhimbje bashkua në fazat e mëvonshme. Shenja e parë e kancerit mund të bëhet shkarkimi dhe menstruale çrregullimeve abnormale që janë të humbur.

  Simptomet e tumoreve beninje mitrës


  Të lidhura kryesisht me përsëritje shkelje mujore, të rritur sasinë e gjakut dhe pamjen e gjakderdhjes. Është e rëndësishme të mos humbasë këto tumore, të shikojnë për simptome. Ata shpesh janë prekursorëve të kancerit.
  Në fazat e hershme të kancerit të trajtohen me sukses. Mashtrimi i tij në simptome të zbutur dhe vonuar qasje në një mjek. Shqyrtohen nga një gjinekologu duhet paraqitja e çdo simptome.