Zgjedhja Krovyanysti pas një muaji

Gjinekologë mjaft të zakonshme për të dëgjuar ankesat nga pacientët që muaji vërejtur pas diktim që shkaktojnë ato shqetësim. Të gjithë jetën përzgjedhja shoqërues është ndryshuar vetëm gjatë ciklit menstrual ngjyra e tyre, cilësi. Pse po ndodh kjo?
Arsyet Zgjedhje
Çfarë diktim të errët pas një muaji se jeta e një gruaje është quajtur "lyerje"? Kjo është normë në rastin në qoftë se alokimi ngjashëm kaluar jo më shumë se shtatë ditë. Kur shkarkimi përgjakshme kafe pas menstruacioneve vazhdon, atëherë nuk mund të jetë serioze, deri endometritis dhe Endometrioza. Kjo e fundit është e rrezikshme për shkak se ajo vuan nga endometrium mitrës, dhe kur një grua është shtatzënë, endometrium mund të shkaktojë abort. Ultrazërit mund të ndihmojë në diagnostikimin endometritis. Nëse sëmundja është konfirmuar, ka nevojë për terapi anti-inflamator. Në Endometrioza, e cila ndikon gratë nën moshën tridhjetë vjet, qelizat endometrial pushtonin organet e tjera. Për këtë arsye, gjatë menstruacioneve të grave në gjak mund të shkoni edhe sytë! Një përzgjedhje e errët sanious pas një muaji dhe është një nga simptomat e Endometrioza.

Një tjetër arsye pse pas një muaji shkon ndarjen është hyperplasia i endometrium. Shpesh në moshën e rritur gjinekologë në gratë diagnostikuar hyperplasia të rënda, e cila shkakton proceset malinje në mitër.
Shkaqet fiziologjike
Në gratë të shëndetshme gjithashtu mund të shfaqen pas gjakderdhje mujore, kur është fjala për përdorimin e kontraceptivëve hormonal. Brezi i tanishëm i barnave kontraceptive janë shumë më të sigurt se sa paraardhësit e tyre përmbajnë sasi të mëdha të hormoneve. Megjithatë, përqendrimi i ulët i hormoneve është pikërisht arsyeja për gjakderdhje varfër trëndafili. "Shkarravit" është konsideruar normë, por në qoftë se ajo shkon në gjakderdhje, kjo është një arsye për ndryshimin e kontraceptiv. Për më tepër, ndarja e tillë jo vetëm të reduktuar cilësinë e jetës private, por gjithashtu tregojnë se zgjedhur gruaja kontraceptiv i paefektshëm.

Shkaku fiziologjike vijim e gjakderdhje pas një muaji që diskreditimi është implantimi i embrionit në murin e mitrës. Në qoftë se një grua ka pambrojtur seksi ndodhur, atëherë një javë pas ovulacionit tjetër është e mundur. Zakonisht këto përzgjedhje të kufizuar dhe disa pika të gjakut, dhe, jo çdo grua shtatzënë.
Pra, pas një muaji se ndarja duhet të paralajmërojë një grua? Nëse gjakderdhja është pak a shumë të qarta, zgjedhja e të verdhë, të bardhë, ngjyrë të gjelbër duhet të jetë një shkak për inspektim paplanifikuar në gjinekologu. Duhet të theksohet, megjithatë, se përzgjedhja verdhë dhe të bardha të pakta gjatë ciklit normal menstrual tek gratë - është normë. Rastësisht, intensitet dhe qëndrueshmëri - nocioni i individit. Nëse ngjyra ose shkarkimin gjelbër u kruhet, erë, ka shumë të ngjarë në gratë në organet riprodhuese vendosën infeksion nga i cili duhet urgjentisht të heqin qafe e. Fakti është ose inflamacion i sistemit riprodhues dhe si është shkaktuar, si për të kuruar gjinekolog do të tregoj mbi shqyrtimin dhe analizën e pash.

Pavarësisht nga fakti se gratë moderne të biznesit të gjatë e kanë humbur statusin e "seksit të dobët" në shëndetësi nuk mund të harrojmë. Sidomos kur ka të bëjë me sferën e amësisë dhe të marrëdhënieve intime. Në shenjë e parë e ngushtë është më mirë që të konsultoheni me mjekun.