Shkarkimi kafe në vend të mujore

Shëndeti riprodhues është një nga çështjet më të rëndësishme për çdo vajzë. Me muajin e ardhshëm ajo bëhet më e lehtë për të kontrolluar si ndonjë mosfunksionim i sistemit është treguar apo cikël shkelje apo ngjyrë, erë dhe numri i përzgjedhjeve.
Çfarë mund të jetë e lidhur këto shkelje?
Kjo kështu ndodh që vajza të shfaqet shkarkimin kafe në vend të mujore. Dhe sigurisht, kjo është arsyeja për trazira. Arsyet Brown mujore mund të jenë disa, dhe ndoshta e kuptojnë ata nëpërmjet krahasimit disa fakte.


  • Për shembull, në vend të shkarkimit mujore kafe mund të tregojë shtatzënisë dhe zhvillimin e mundshëm të pafavorizuara. Kjo është ndoshta një nga shenjat e shtatzënisë dhe simptomat vezë shkëputja nga muri mitrës, thjesht, kërcënimi i abortit ektopike. Për të gjetur nëse ajo me të vërtetë e ndihmon gjinekolog ngjarë para emërimit të një ultratinguj grua dhe analiza e nivelit të hCG.

  • Shkarkimin e errët ngjyrë kafe në vend të mujore mund të dëshmojnë transferuar stresin e trupit. Kjo ndodh në qoftë se gjatë muajit të kaluar ajo ishte nervor shumë, perenapryahalas. Së bashku me këtë, përgjigja e pyetjes pse kafe mujore, mund të fshehin në jetën e një vajze. Përdorimi i pavend i alkoolit, pirja e duhanit, të shpeshta ARI mund të shkaktojë dështimin e procesit të ovulacionit, që manifeston sekrecionet vogla mazhuschymy kafe, si hëna, në mes të ciklit.

  • Arsyeja mund të jetë fluturimi kafe hënor me aeroplan dhe përshtatje. Sigurisht ajo nuk kërkon trajtim të veçantë. Në këtë rast, ajo është e rekomanduar për të rivendosur shëndetin për të korrigjuar mënyrën e ditës, shumë pushim, hani e drejtë dhe më pak të shqetësuar.

  • Problemi, kur në vend të ndarjes mujore janë fytyrën Brown ato vajza që janë të mbrojtura përdorimit të kontraceptivëve hormonal. Në qoftë se një grua merr pilula të hormoneve, të flasim tillë ndarjen në lidhje me procesin e adaptimit ndaj drogës. Lyerje të tilla mund të zgjasë për 1-2 muaj dhe pastaj kalon. Ky fenomen është përshkruar zakonisht në udhëzimet për të kontraceptivëve hormonal. Në rast se gruaja është e mbrojtur me anë të marinës " Mirena zëvendësohet ndarja e zakonshme mujore e pakta vijnë shpesh kafe, e cila është normale dhe nuk duhet të jenë të shqetësuar.

  • Popple me vlerë në qoftë se alokimi i kafe në vend të mujore papritmas shfaqet në një grua që kohët e fundit lindi, iu nënshtrua operacionit për abortin apo shtojca. Kjo mund të tregojë inflamacion dhe pranimin e mundshëm infeksionit. Në këtë rast ju duhet menjëherë të konsultoheni me një mjek.

  • Ka edhe situata ku shkaku i ri është sekrecione hormonale. Për shembull, kohët e fundit lindi vajza që janë me fëmijë në gji një fëmijë mund të vini re se çdo muaj i tyre u bë kafe dhe të shkojnë me mpiksjen. Këto simptoma ndodhin në gratë e menopauzës. Në të dyja rastet, ne po flasim për hypofunction ovarian, tharje e tyre. Por në rastin e nënave lactating është një fenomen i përkohshëm që shkon pa u vënë re me fundin e ushqyerjes me gji. Gratë e moshës clumps 45-50 vjet Brown në vend të wilting mujore zakonisht sinjal aftësinë e tyre për të lindur fëmijë.


  • Çfarë ndodh nëse mujore kafe?


    Për të filluar një grua duhet të gjejnë nëse ajo është shtatzënë. Siç është e nevojshme për të analizuar stilin e jetës dhe gjendjen psikologjike që mund të minojë shëndetin dhe të shkaktojë dështim. Problemet e shkaqeve, kur në vend të mujore janë shkarkimit kafe mund të jenë sëmundje të rënda të sistemit riprodhues të femrës, të tilla si Endometrioza ose fibroids mitrës. Pra, në çdo rast ajo është e rekomanduar që të konsultoheni me gjinekologun.