Shkarkimi Brown para menstruacioneve



Përshëndetje, Doktor! Unë kam këtu është problemi: pesë ditë para mujore shfaqen kafe vaginale shkarkimit. Nuk ndjenjat e dhimbshme që ata janë të shoqëruara, i bezdisshëm nëse praninë e tij. Të kalojë një ditë ose dy dhe pastaj të fillojë me menstruacione. Ato ndodhin krejt normale, nganjëherë me dhimbje të vogël, nganjëherë pa to. I shqetësuar këtu janë zgjedhja e asaj që ata mund të jenë të lidhura? Menstruacioneve unë gjithmonë të fillojë rregullisht gjatë përdorimit OK kjo është më pak dhimbje dhe më pak të pasur gjakderdhje dikur të ndaluar marrjen e ciklit Trykvylar është më se normale, para-alokimi zhduken. Këshillojë ju lutem çfarë të bëni. Thanks in advance.

I nderuar Irina! Përshkruar nga ju shkarkimin kafe para menstruacioneve mund të ketë shumë shkaqe dhe shumë simptome sinjal, çrregullime hormonale, prania e infeksioneve, sëmundjeve hematologjike adeomyoze karakter. Shumë shpesh fenomene të tilla shoqërojnë hyperplasia endometrial, polyps endometrial, kështu që me anë të konsultimit të largët Problemi juaj nuk është zgjidhur. Është më mirë që të konsultoheni me gjinekologun kualifikuar mund të duhet të kalojnë disa analiza.
50.809 Unë fillova me menstruacione, e cila zgjati 5 ditë. Sot, 170.809 rishfaqur shkarkimin kafe që normalisht paraprirë menstruacioneve. Çfarë kjo mund të jetë për shkak dhe nëse keni nevojë për t'u shqetësuar në lidhje me këtë?

Ju jofunksionale gjakderdhje. Është e nevojshme për të bërë ultratinguj dhe të shqyrtohet nga një gjinekolog.
Kohë e mirë e ditës! Për muajin e dytë me radhë unë jam i shqetësuar për ndarjen e kafe para menstruacioneve. Shkarravit fillon rreth një javë para menstruacioneve, në liri gjurmë kafe mbeten. Jeta seksi nuk është i gjallë, duke praktikuar vetëm seks oral.
Në 6-7 cikël ditor ju duhet të shkoni me ultratinguj të përjashtonte mundësinë e patologji mitrës.
Mirë se vini! Unë kam një problem me karakterin e ardhshëm. Disa ditë më parë mikun tim rregulluar një parti Bachelorette, natyrisht, me konsumin e alkoolit. U ndjeva keq, dhe të shërohen, kam gëlltitur dy pllaka qymyr aktivizuar. Ditën tjetër vënë re një shkarkesë të çuditshme kafe vaginale. Nuk ka dhimbje dhe parehati nuk ndihen. Nga dita në ditë duhet të fillojë menstruacioneve. Ndoshta ndarja e lidhur me fillimin mujore?

I dashur Nina! Shumë gra Lunar paraprin shkarkimeve kafe vaginale. Në disa ata mund të flasin për эndometroze, dhe të tjerët që të jetë krejtësisht normale. Me përdorimin e alkoolit apo të aktivizuar qymyr kafe shkarkimin pa lidhje.
Mirë se vini! 20 janar 2009 kam pasur një dështim, pasi që kam pasur një vakum. Para shtatzënisë në drejtim gjinekologjike unë isha në rregull - mbahen çdo muaj rregullisht dhe në mënyrë të sigurtë, të gjitha alokimi ishin të lehta, dhe unë tek gjinekologu të vizitohet sistematikisht. Pas "spastrimit" Kam filluar në njoftim të alokimit kafe disa ditë para menstruacioneve. Ju lutem më thoni nëse ata mund të ndikojnë në procesin e konceptimit, si burrin tim dhe unë ëndërr e një fëmije.

Qe ka të gjitha simptomat e inflamacionit të endometrium - shtresa e brendshme e uterusit, i cili është i rëndësishëm gjatë forcimin e embrionit. Pra shkoni në pritje për të gjinekologu nëse ai konfirmon inflamacion është e nevojshme për të plotësisht të kuruar, pasi që shtatzënia nuk mund të ndodhë.
Nëse jeni të shqetësuar në lidhje me shkarkimin e zezë ose ngjyrë kafe ose shkarravit para (ditë ose javë) ose fillimit të menstruacioneve (menstruacioneve), të jetë i sigurt që të konsultoheni me gjinekologun tuaj për këshilla.