Gratë gjelbër alokimit

Në mungesë të gjakderdhjes menstruale tek gratë mund të jenë përzgjedhje të tjera, të cilat ndryshojnë në ngjyra, cilësi dhe erë. Normalisht, zakonisht ata kanë një erë të mprehtë, i pangjyrë dhe mos japë inconveniences. Nëse ju mund të shikojnë gratë curdled ndarjen pa erë të gjelbër, ajo mund të jetë një shenjë e sëmundjeve gjinekologjike, të cilat mund të diagnostikojnë gjinekolog. A nuk e vënë një vizitë në një specialist për të shmangur sëmundje të braktisjes, e cila është mbushur me komplikacione të rënda.

Pse femrat janë të shkarkimit të gjelbër vaginale pas menstruacioneve?


Nëse zgjedhja e shoqëruar me erë të fortë, ajo dëshmon për përhapjen e baktereve të rrezikshme brenda trupit të femrës. Shënim zgjedhje ngjyra në dispozicion. Në qoftë se një grua ka qenë kruhet dhe shkarkimit të gjelbër nga erë kosi, ajo mund të tregojë sëmundjeve gjinekologjike si infeksion bakterial të vaginës (gardnerellez), inflamacion të vezoreve (adnexitis akute), tubat fallopiane (salpingjitit akute).

Zgjedhja ngjyra e gjelbër janë për shkak se ato përmbajnë një numër të madh të qelizave të bardha të gjakut.
Alokimi i pakët i gjelbër gjithashtu të vërehet në rastin e erozionit qafës së mitrës një gruaje. Dhe në qoftë se ata kanë një "peshk" erë, kjo është një shenjë e dysbiosis vaginës.
Gjelbër të bollshme Zgjedhja tregojnë peshën e infeksionit. Nëse ndarja e kombinuar me mukozë të trashë dhe intensifikuar pas aktit të jashtëqitjes, në të cilin rast ne flasim purulent cervicitin.
Gjithashtu, gratë mund të jenë të gjelbër në zgjedhjen e ngjyrave, kur ajo mori pjesë sëmundjeve, sëmundjet seksualisht të transmetueshme (gonorre, trichomoniasis).

Në disa raste, në varësi nga shkalla e sëmundjes, përveç shkarkimit të mëtejshëm të gjelbër nga gruaja mund të përjetojnë:

 • ethe;

 • zvarritje dhimbje në bark të ulët;

 • dobësi dhe lodhje.


 • Si për të trajtuar shkarkimin gjelbër vaginale?


  Si pangjyrë konsideruar ndarjen normale, prania e një ngjyrë të gjelbër tregon një proces inflamator që ndodh në organet gjenitale femërore, dhe kërkon ndërhyrje të menjëhershme mjekësore për vendosjen diagnozë të saktë dhe zgjedhjen e trajtimit kompleks që synon eliminimin e shkaqeve që shkaktuan shkarkimin gjelbër.

  Gruaja e rëndësishme për të mbajtur pastërti gjenital dhe thatësi në bigëzim si një kontakt shtesë të ngushtë me veshje të aftë tepër irritojë vulvë. Si rezultat i efektit të tjera mekanike të bashkuar sëmundjeve të tjera bakteriale.
  Është e rëndësishme të mbani mend se periudha diagnoza të sakta dhe trajtim për të përjashtuar marrëdhënie seksuale me një partner për të përfunduar shërim.
  Disponueshmëria shkarkimin e gjelbër mund të rrënojat e microflora normale të vaginës, duke rezultuar në të ardhmen ajo mund të ketë vështirësi konceptues dhe mbante një fëmijë.

  Nuk është e rekomanduar për të vetë-mjekoj, pasi kjo mund të shkaktojë dëme në trupin e femrës dhe sëmundja shkon në kronike. Mjetet më efektive për trajtimin e sëmundjeve gjinekologjike që lidhen me praninë e theksuara në të gjelbër janë: vahinorm, nymorazol, tinidazole, Metronidazole, Ornidazole, clindamycin, Diflucan, Flucostat.
  Çdo alokimi, përveç erë pangjyrë dhe të mprehtë duhet të konsiderohet patologjike, duke i detyruar gratë që të kthehet në një gjinekolog për diagnozë të saktë dhe trajtimin. Kjo do të mbajë shëndetin e grave dhe funksionin riprodhues krejtësisht të veçantë.