Shkarkimi Brown vaginale

Ka raste në të cilat gratë shfaqen vaginale kafe shkarkimit. Ky formular duhet diktim përzier me sekrecion vaginal. Normalisht shkarkimit kafe një grua nuk duhet të jetë, pamja e tyre mund të jetë një shenjë e sëmundjes.

Shkarkimit Brown vaginale - Shkaqet
 • Shkarkimi ngjyrë kafe të errët shkarkimit vaginal mund të ciklit të parë në zbatimin e disa barnave kontraceptive. Droga hormonale mund të çojë në të gjatë mazhuschym kafe shkarkimit, por pas 2-3 muajsh ilaçe zakonisht zhduken.

 • Një tjetër arsye pse ka shkarkesë ngjyrë kafe të errët vaginale - një qafën e mitrës trauma ose vaginë gjatë raportit seksual, e cila zhduket pas disa ditësh në mungesë të aktivitetit seksual.

 • Ndonjëherë, shkarkimi kafe të shfaqet në një numër të vogël të periudhës hormonal maturimit ose në fillim të menopauzës, zakonisht shkaktojnë - për çrregullime hormonale, por pamja e tyre tregon nevojë për studim gratë.

 • Në mes të ciklit të shfaqet shkarkimin kafe gjatë ovulacionit dhe gjatë implantimin e vezës së fekonduar në shtatzëni.

 • Në prag të shkarkimit hënor kafe mund të ndodhë në Endometrioza, erozionit qafës së mitrës.

 • Ndonjëherë kafe para menstruacioneve të jetë një shenjë e menstruacioneve parakohshme.

 • Në çdo kohë pas cikli ndarja mund të duket në numër të madh dhe tumoreve malinje e mitrës.

 • Ndonjëherë diktim shfaqet pas ekzaminimeve të vogla gjinekologjike apo kirurgji në qafën e mitrës, që zakonisht të pakta dhe zhduken pas disa ditësh.


 • Shkarkimi kafe gjatë shtatzënisë


  Shkarkimi Brown gjatë shtatzënisë - kjo është një shenjë e pafavorshme që mund të tregojnë të dy Chorionic placentar dhe kërcënimin e abortit, dhe vdekjen e embrionit dhe aborti që filloi. Alokimi kafe në vend tregojnë për jo, procesit të freskëta e vjetër, por paraqitja e këtyre sekrecioneve në fazat e hershme tregon patologjinë e shtatzënisë dhe nevojën për ta kthyer në një gjinekolog.
  Në mënyrë tipike kërcënim dhe pochavshomusya miscarriages mjeku përshkruan me ultratinguj për të përcaktuar - nëse embrioni është i gjallë dhe që shkakton shkarkimin. Në fund të shtatzënisë shkarkimit kafe mund të tregojë edhe shkëputjen e parakohshme e placentës dhe mundësinë e vdekjes fetusit dhe gjakderdhje mitrës, dhe sëmundjet e mitrës. Ndonjëherë, shkarkimi kafe ndodhin gjatë lindjes në prag të lëshimit të plug mukusit qafën e mitrës qafën e mitrës.