Shpërndarja verdhë me një erë të pakëndshme

Lengjet vaginale tjetër se normale, aroma e tyre dhe prania ose mungesa e dhimbjes janë simptomat kryesore kryesore të sëmundjeve të caktuara në femra. Secili prej sëmundjeve ka simptomat e saj dhe në të, si dhe shtesë analizon mjeku vendos një diagnozë përfundimtare dhe të përshkruajnë trajtim. Në këtë artikull ne do të flasim për atë që mund të thotë theksim të verdhë dhe pse ato shfaqen. Duhet të theksohet në të njëjtën kohë se vetë-diagnozën dhe trajtimin pa folur për një mjek të rrezikshme. Kjo mund të përkeqësohet vetëm shëndetin dhe të çojë në pasoja katastrofike.

Lengjet vaginale është normale
Në kryerjen normale vaginale të pakta, si krem ​​ose të bardhë veze, transparente apo të bardhë. Ata nuk kanë erë dhe nuk irritojë lëkurën rreth serbia. Në periudha të caktuara të ciklit dhe në momentin e zgjimit seksual shumës shkarkimit rritet.
Norm gjithashtu konsiderohet përzgjedhje të bollshme e të bardhë, ndonjëherë me nuancë të verdhë në minutën e marrëdhënie të pambrojtur.

Shkarkimi Yellow vaginale


Bold verdhë, shpesh një shenjë e një infeksion bakterial në vaginë ose në mitër të gruas. Zgjedhje verdha ngjyra sigurojë qelizat e bardha gjakut, numër të cilëve është rritur ndjeshëm në prani të sëmundjeve purulent, të tilla si purulent cervicitin.

Nëse periudha midis menstruacione në gratë ishin shkarkimin e harlisur të verdhë, ndonjëherë me një nuancë të gjelbër, ajo mund të jetë një shenjë e pranisë së inflamacionit. Për shembull, inflamacion i vezore, inflamacion i tubave fallopiane ose infeksion bakterial në fazën akute në vaginë. Inflamacion, përveç për shkarkimin shoqërohen në përgjithësi me dhimbje në bark dhe të ulët mbrapa.
Në sëmundjeve, sëmundjet seksualisht të transmetueshme, si trichomoniasis, zgjedhja me përjashtim të fitojnë strukturën verdhë i mbuluar me shkumë. Gjithashtu sëmundjet shoqëruese të këtij lloji janë të kruhet dhe prania e mprehtë, erë të pakëndshme.

Candidiasis, apo mëllenjë, mund të shoqërohet me sekrecione të verdhë, dhe ata tvorozhystoy strukturën, duke shkaktuar kruarje dhe kanë një erë të pakëndshme kosi.
Nëse zgjedhja e verdhë u shfaq disa ditë pas marrëdhënies së pambrojtur, është e nevojshme për të parë një mjek, mund të zhvillojnë infeksione bakteriale apo sëmundjeve të transmetueshme seksualisht.

Alokimi verdhë para menstruacioneve dhe pas


Pak ditë para menstruacioneve lengjet vaginale mund të ndryshojë ngjyra e saj. Rritja emisionet dhe prania e ngjyrë të verdhë konsiderohet normale nëse zgjedhja nuk shpëtojnë veten e tyre siklet dhe kanë një erë normale.

Gjithashtu, para ndarjes menstruacioneve mund të jetë e verdhë-kafe. Çfarë e bën praninë e papastërtive në gjak, oksiduar dhe shkatërruar në vaginë.
Nga rregullat gjatë ditës - dy para dhe pas menstruacioneve të përfshijë përzgjedhje të verdhë-kuq. Ata gjithashtu gjetën gjak në sasi të vogla.
Në rastet kur ndarja japin siklet, duke shkaktuar kruarje, skuqje, acarim, dhe kanë një erë të pakëndshme, ju duhet të shihni një specialist. Nëse zgjedhja ka më shumë se dy ditë para menstruacioneve ose të shkojnë më shumë se dy ditë pas përfundimit të saj, duhet të paraqiten gjinekolog.

Diagnostics
Kur respektuar simptomat e mësipërme nuk kanë të bëjnë me normale brenda 4 - 5 ditë, ju keni nevojë për qasje në një mjek për ekzaminim dhe teste të kalojnë për praninë e infeksionit bakterial. Procedura e detyrueshme paraqitja është goditje. Përveç kësaj gjinekolog mund të jetë kalposkopyyu, ultratinguj, analizat e gjakut, dhe më shumë.