Shkarkimi purulent nga uretrës

Në të sëmundjeve inflamatore të uretrës ose gjendra mund të jetë i ndryshëm nga shkarkimi uretrës, zakonisht qelb. Shkarkimi më të vogël nga uretrës, rëndohet duke shtypur mbi uretrës ose në mëngjes. Inflamacion të uretrës janë:
1. jospecifik të shkaktuara nga:

 • Coli Escherichia;

 • Staphylococcus;

 • Streptococcus.


 • 2. specifike, të shkaktuara nga infeksionet, infeksionet seksualisht të transmetueshme:

 • gonokoku;

 • Trichomonas;

 • Klamidia;

 • mikoplazmat;

 • Virusi herpes. • Llojet e shkarkimit uretral
 • Normalisht, uretrës mund të shfaqen mukusit transparente në sasi të vogla, zakonisht në mëngjes. Në mënyrë tipike, këto shkarkesë nga uretrës ose të bardhë të verdhë, që nuk përmbajnë pleh organik.

 • Në nonspecific bono akute ndarjes uretriti Urethral nuk janë vetëm ekzemë, por të përgjakshme, përforcohet duke shtypur mbi të irritojë traktin gjenital.

 • Kur infeksioni Trichomonas shkarkimi i lehtë nga uretrës, pak transparente, të verdhë dhe në sasi të mëdha.

 • Kur ata curdled infeksion fungale. Shpesh curdled shkarkimin nga uretrës në shtatzëni janë për shkak të acarimit të mëllenjë.

 • Në qoftë se shkarkimi nga uretrës shoqërohet me dhimbje të forta, bark rizyamy gjatë urinimit, simptomat e dehjes duhet të konsultoheni me një mjek. Për diagnostifikim të mëtejshme duke përdorur uretral shtupë për florën dhe sootvetstvuyushee përshkruajnë trajtim. • Trajtimi i urethritis

  Pas përcaktimit të llojit të patogjen që e ka shkaktuar inflamacion të uretrës, uretriti përshkruajnë trajtim. Kur uretriti nonspecific dhe përdorimi bakteriale specifik i antibiotikëve cefalosporinet, fluoroquinolones, macrolides. Kur uretritin Trichomonas përdorur derivativët imidazole, ndërsa Candida - antifungals.