Bold pas hysteroscopy

Hysteroscopy - një përmbledhje e mitrës duke e futur atë hysteroscope - aparate të përfshira në mitër dhe fibër optikë transmeton imazh më të madhe të saj në kamera ose monitor. Nën kontrollin e sjelljes hysteroscopy jo vetëm provimit të mitrës, por edhe procedurat diagnostike (biopsi endometrial, heqjen endometrial polip ose podslyzystыh vetëm nyjet fibromatous). Gjithashtu hiqni mbeturinat e abortit jo të plota ose të abortit mjekësor është kryer, dhe kështu ndarjen pas procedurës lidhur direkt me faktin se intervenimi është kryer me një procedurë.


Hysteroscopy - ndarja e mundshmeBold pas mitur hysteroscopy diagnostike mitrës. Zakonisht ajo është diktim për 1-2 ditë, edhe pse procedura është mjaft traumatike dhe humbja e gjakut mund të jetë në të njëjtën ditë një muaj.
Në kryerjen e procedurës për të hequr një pjesë të diktim abort të mundshëm pas hysteroscopy brenda 2-3 ditëve, të vogla dhe të mazhuschie. Pas aborti mjekësor gjakderdhje pas ditës së parë të hysteroscopy mund të jetë i butë, dhe nuk ka përzgjedhje sanious apo të verdhë 3-5 ditë.

Pas hysteroscopy për të hequr polip ose endometrial gjakderdhje fibromatous nyje pas hysteroscopy mitrës mund të jetë i vogël, por në rast të komplikimeve të tilla si gjakderdhje mitrës, ata janë të bollshme, e fundit më shumë se 2 ditë. Në këtë rast, mund të ri-kirurgji mbresë apo emërojë drogë Hemostatic dhe për të zvogëluar mitër për të ndaluar gjakderdhje. Shkarkimi Brown pas hysteroscopy mundshme për 2-3 ditë, por të fortë ose të përzgjedhjes të bollshme gjatë kësaj kohe duke folur për komplikime të mundshme. Edhe pse vetë procedurës ndikim të ulët, pak ditë pas gruas është nën mbikëqyrje mjekësore.


Shkarkimi i parregullt pas hysteroscopyDuke folur për këtë, se sa janë zgjedhja pas hysteroscopy, pastaj 2-3 ditë shpifjeve gjakderdhje - një variant të normës, të tjerët ose ndarjen më të gjatë - ajo është komplikimet e mundshme. Shkarkimi më të shpeshta të parregullt pas hysteroscopy - një shkarkesë të përgjakshme me mpiksjen, si në gjakderdhje mitrës. Por shkarkimin e mundur dhe purulent ose përgjakshme-purulent, shoqëruar me ethe, dhimbje në bark. Ata tregojnë zhvillimin e inflamacionit në mitër pas procedurës dhe kërkojnë trajtim të menjëhershëm.