Shkarkimi nga uretrës të grave

Natyra Bold ndryshme nga uretrës të grave në të shumtën e rasteve tregojnë për humbjen e uretrës, duke çuar në urethritis.
Kjo sëmundje karakterizohet nga të dy gratë dhe burrat, por femrat priren më shpesh. Ajo manifestohet shkarkimit nga uretrës uretrës me një ngjyrë të ndryshme dhe cilësi.

Nëse akumulimi uretriti në sekrecionet orale kanalizuar që anëtarësimi mund të bëhet infeksion purulent dhe si rezultat - një grua në uretrës duket leukocite.


Llojet e shkarkimit uretral

Shkarkimi nga uretrës mund të jenë të llojeve të ndryshme. Kështu, gjakderdhje nga uretrës të grave mund të shkaktohet nga trauma, dhe mund të flasim për zhvillimin e tumoreve të fshikëzës apo uretrës.

Gjakderdhje nga uretrës femërore mund të shoqërojnë aktin e urinimit, dhe shpesh ajo është e lidhur gjakderdhje, e cila është e lokalizuar në veshka. Ajo gjithashtu tregon shpërndarjen e zgjatur të gjakut "krimbat". Clots gjakut të mëdha mund të ndodhin në lokalizimin e gjakderdhjes në fshikëz.


Gjithashtu, kur lëviz gurë nga veshka në fshikëz, dhe pastaj në uretrës femërore, gjakderdhje mund të ndodhë, duke rezultuar në plagosjen e mureve të uretër.

Mukusit Bold qartë nga uretrës në femrat është një proces fiziologjik. Në mënyrë tipike, numri rritet në kulmin e saj ovulyatsiynoho procesit ose 3 ditë përpara. Për lirimin ky lloj çon ndryshim hormonal.

Diagnostics

Për të përcaktuar etiologjinë e shkarkimit nga uretrës, një grua kalon një material shtupë nga i cili bëri mbjellje. Sipas rezultateve të hulumtimit laboratorike dhe mjeku diagnostikuar emëruar trajtimin e duhur. Është e rëndësishme të trajtimit me kohë te mjeku, çfarë duhet të bëjmë në sëmundjen e parë të dyshuar.